Superliga Romaniei Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Partida din a șasea etapă a Superligii, dintre Oțelul Galați și CFR Cluj, a fost reprogramată în mai multe rânduri. Totodată, și meciul dintre FC Botoșani și FCSB, din a patra etapă a Superligii, are o nouă dată de desfășurare.



Oțelul Galați - CFR Cluj, amânat pentru a treia oară

Duelul dintre gălățeni și clujeni din a șasea etapă a Superligii trebuia să se desfășoare pe 17 august, doar că amânarea meciului a fost datorată implicării celor de la CFR Cluj în partidele din fazele de calificare în cupele europene.

Antrenorul Dorinel Munteanu se aștepta ca meciul să se joace pe 18 septembrie, potrivit declarațiilor de la acea vreme, dar LPF a anunțat din nou că partida se va amâna pentru o dată care se va anunța ulterior. Reprogramat din nou pe 17 octombrie, se pare că oțelarii mai au de așteptat până să îi înfrunte pe elevii lui Dan Petrescu.

Pe site-ul oficial al LPF, meciul Oțelul Galați - CFR Cluj figurează ca amânat, reprogramat pe 11 noiembrie. Astfel, dacă dunărenii se așteptau să joace acasă după pauza competițională datorată angrenării echipelor naționale în competiții, planurile se schimbă.

Oțelul Galați va disputa primul meci după pauza de două săptămâni în deplasare, împotriva actualului lider al clasamentului, „U” Cluj. Meciul este programat pe 18 octombrie, de la ora 21:00.

CITEȘTE ȘI Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă

FC Botoșani - FCSB, programat pe 21 noiembrie

În aceeași situație este și echipa condusă de Liviu Ciobotariu, FC Botoșani. Meciul de pe teren propriu din a patra etapă a Superligii, contra campioanei en-titre FCSB, era programat pe 3 august, doar că „roș-albaștrii” au solicitat o modificare a programului, întrucât erau angrenați în competițiile europene.

Astfel, botoșănenii mai au de așteptat ceva vreme pentru a primi vizita celor de la FCSB, mai ales că elevii lui Charalambous încă sunt implicați în noul format al competiției Europa League.

FC Botoșani revine, după pauza de două săptămâni, duminică, 20 octombrie, meci în care va întâlni Universitatea Craiova, în deplasare.

CITEȘTE ȘI A jucat la Rapid, acum e la Botoșani, dar spune că nu are nicio revanșă de luat. Cum vede Ongenda duelul din campionat dintre fosta și actuala echipă

Programul etapei a XIII-a a Superligii

Vineri, 18 octombrie 

Ora 18.00 Gloria Buzău - FC Hermannstadt

Ora 21.00 Universitatea Cluj - Otelul Galați

Sâmbătă, 19 octombrie

Ora 18.15 Sepsi OSK Sf. Gheorghe - UTA Arad

Ora 21.00 Petrolul Ploiești - CFR Cluj

Duminică, 20 octombrie

Ora 16.00 Universitatea Craiova - FC Botoșani

Ora 21.00 Dinamo - FCSB

Luni, 21 octombrie

Ora 18.30 Poli Iași - Unirea Slobozia

Ora 21.00 FC Rapid 1923 - Farul Constanța

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel