Superliga Romaniei Oţelul a primit o ofertă de 500.000 euro pentru Alex Pop din MLS. Cota de piaţă a fotbalistului e aproape triplă

Data publicării:
Sursa: ascotelul.ro
Sursa: ascotelul.ro

Oţelul a fost la un pas să îl piardă pe Alexandru Pop în această vară. După ce s-a vorbit de interesul FCSB-ului pentru atacantul gălăţenilor, dar şi de discuţii cu o echipă din Grecia, o echipă din MLS ar fi trimis o ofertă pentru atacant. Mult sub cota de piaţă, însă. 



Alex Pop a venit la Oţelul Galaţi în vara anului 2023 de la Unirea Dej. În această vară, o echipă din MLS ar fi pus pe masă 500.000 euro pentru transferul fotbalistului, dar gălăţenii au refuzat, scrie iAmSport.ro

În primul sezon de Liga 1, Alex Pop a marcat 11 goluri în 38 de meciuri, sezon regular și play-out. Totodată, alături de coechipierii săi, a jucat finala Cupei României, pierdută la penalty-uri în fața celor de la Corvinul Hunedoara.

Conform Transfermarkt, Alexandru Pop are o cotă de piaţă de 1,2 milioane de euro, aproape triplu faţă de cât ofereau americanii. El este cel mai bine cotat jucător din lotul Oţelului la acest capitol. 

În prezent, în Major League Soccer evoluează Alexandru Mățan, campion cu Columbus Crew în 2023, dar și Enes Sali, legitimat la FC Dallas.

Impresarul Cristian Cernodolea anunţa discuţii în Grecia pentru Pop în luna iunie 

"Alexandru Pop este reprezentat de Rareş Pop, este partenerul meu. Pop a avut două oferte în ianuarie. Una din Israel, dar din cauza situaţiei de acolo nu a luat-o jucătorul în considerare. De înţeles, şi nu cred că un agent poate acuza un jucător că nu vrea să meargă acolo. A mai fost o ofertă din spaţiul ex-sovietic. 

A fost şi există o discuţie în Grecia, acum, pentru Alex Pop. 

Problema la Alex Pop este că, deşi are 24 de ani şi are cifre foarte bune, a făcut un tur bun de campionat, dar după aia returul nu a mai fost la fel de bun. Şi mai avem şi aspectul că a venit din Liga 2, a făcut acest sezon foarte bun, iar cluburile se întreabă dacă Alex Pop va marca 10-12 goluri sezon de sezon sau este un jucător care un sezon sau două nu va mai avea randamentul ăsta", a declarat Cristian Cernodolea la GSP Live. 

Nici aceste zvonuri nu s-au confirmat, însă, iar Alexandru Pop a rămas sub comanda lui Dorinel Munteanu la Oţelul. 

Unirea Dej, echipa de la care s-a transferat Pop la Oţelul, aproape de desfiinţare 

Suporterii echipei cer explicaţii despre situaţia clubului şi spun că nu ştiu nici măcar dacă echipa a fost înscrisă în viitorul sezon al Ligii III. 

"DUPĂ RETROGRADARE VINE DESFIINȚAREA CLUBULUI UNIREA DEJ?!

Au trecut mai bine de două luni de la RETROGRADAREA echipei din Liga a II - a și mai este mai puțin de o luna până la începerea campionatului de Liga a III-a, iar la club este liniște apăsătoare, a mai rămas doar un lacăt ruginit pe ușa cu gratii!

Imediat după ce echipa a retrogradat, în sâmbăta zilei de 11 mai am cerut ca cineva din club, conducerea să iasă cu un comunicat în care să ni se explice suporterilor, oamenilor din Dej, ce se va întâmpla cu acest club, strategia pentru viitorul sezon.

Ni s-a răspuns că se lucrează la comunicat și că LUNI (înca nu se știe care luni ?!?!?) se va comunica totul despre viitorul clubului UNIREA DEJ !!! De atunci, nici mai mult, nici mai puțin au trecut exact 12 săptămani în care nimeni nu ne spune nimic, nimeni nu știe nimic, conducere se pare că nu mai există, primarul care la PROMOVAREA echipei în Liga a II-a iși asuma toate meritele acum, acum nu își mai asuma și RETROGRADAREA echipei, parcă a intrat în pămant, e de negăsit.

În acest moment, nu se știe dacă echipa este înscrisă in Liga a III-a, nu avem antrenor la echipă, de jucatori nici nu se pune problema, dacă echipa este înscrisă în Liga a III-a, vom face doar figurație, tinând cont că peste 3 săptămani începe campionatul, iar la club nu există nici măcar un jucător legitimat în acest moment ?!?!

Cine ne poate răspunde la niște întrebări de bun simț și simple?! Conducere la clubul de fotbal mai avem?! Primar care își asumă meritele echipei mai avem?!

TOT CE A MAI RĂMAS LA CLUBUL DE FOTBAL UNIREA DEJ ESTE ACEST LACĂT RUGINIT PE O POARTĂ DE FIER ȘI MAI RUGINITĂ!”, au scris cei de la Brigada Someșeană.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel