Superliga Romaniei Omar El Kaddouri, primul interviu de la venirea la CFR Cluj. De ce s-a transferat în România şi care e principala sa calitate

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Omar El Kaddouri a semnat cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract în această iarnă. Deşi recunoaşte că nu e la 100% capacitate, El Kaddouri a spus care sunt motivele pentru care a ales CFR Cluj, dar şi care este principala lui calitate. 



"Mi-am cunoscut colegii, e o atmosferă foarte bună. Încerc să mă adaptez cât mai repede cu putinţă la ceea ce doreşte antrenorul. Desigur, muncesc pentru a intra din nou în formă. Merge bine. E puţin dificil pentru că au trecut şase luni fără a avea o echipă. Chiar dacă m-am antrenat pe cont propriu, nu e acelaşi lucru ca a mă antrena cu echipa. Dar muncesc. Nu sunt 100%, asta e sigur! Dar voi încerca să fiu în formă maximă cât mai curând pentru că vreau să joc. Cele şase luni m-au învăţat foarte multe lucruri şi am foarte multă motivaţie", a declarat Omar El Kaddouri pentru canalul oficial de Youtube al celor de la CFR Cluj. 

De ce s-a transferat la CFR Cluj. Răzvan Lucescu i-a spus să meargă "fără ezitare"

"CFR e o echipă mare în România, e o echipă care îşi doreşte victoria în fiecare competiţie în care joacă, iar asta e important pentru mine. Inclusiv antrenorul, pe care îl cunoşteam dinainte, a cântărit mult în decizia mea. Dar şi faptul că toţi oamenii cu care am vorbit mi-au spus lucruri bune despre această echipă. Chiar şi fostul meu antrenor, Răzvan Lucescu, după ce l-am întrebat, mi-a spus să merg fără ezitare, deci iată-mă. 

Am mai jucat cu Tachtsidis, am jucat împreună un an la Torino şi am păstrat mereu legătura. Eram deja buni prieteni încă de atunci. În rest, nu ştiam pe nimeni. Doar pe antrenor, pentru că am jucat împotriva echipei lui, deci nu îl cunoşteam pe deplin", a mai declarat fostul jucător al lui Napoli şi Torino. 

Cum se autocaracterizează noul jucător de la CFR Cluj

"Cred că tehnica e principala mea calitate. Sunt un jucător tehnic căruia îi place să controleze balonul. Lumea crede că nu pot să alerg, dar sunt un jucător care aleargă mult. E drept că, odată cu vârsta, alerg mai puţin ca înainte, dar am devenit mai experimentat. Dar calitatea mea principală e să am mingea la picior şi să creez ocazii pentru colegii mei", a mai spus acesta. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel