Superliga Romaniei Oficial - CFR Cluj s-a despărţit de italianul Andrea Mandorlini

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrea Mandorlini şi CFR Cluj au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului. Adrian Mutu are acum cale liberă pentru a prelua banca clujenilor. 



"Mulțumim pentru tot, Andrea Mandorlini!

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării.

Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri 

Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea!

Grazie, Mister", au scris cei de la CFR Cluj pe Facebook. 

Ioan Varga anunţase demiterea lui Mandorlini după meciul de la Botoşani 

CFR Cluj a pierdut primul meci de la reluarea campionatului, scor 1-0, contra celor de la FC Botoşani. imediat după meci, patronul Ioan Varga a anunţat demiterea italianului. 

”Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată, nu mai avem ce să discutăm!

Nu vreau să ajung să joc în play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat.

Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu el (n.r. - Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus.

Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă”, a declarat Ioan Varga imediat după meciul de la Botoşani. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel