UEFA Euro 2024 Oferta lui Gaziantep pentru Florin Niţă, departe de ce a zis Marius Şumudică

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Marius Şumudică spunea, când România era încă în faza grupelor la EURO 2024, că Florin Niţă are pe masă o ofertă de la Gaziantep în valoare de 800.000 euro pe sezon. 



”I-a făcut Gaziantep ofertă pe doi ani, din ce informații am eu. În jur de 500.000 de euro, cu bonusuri, pe an. Cred că ajunge la 6-700.000 de euro, ceea ce cred că Rapidul nu poate să plătească.

Niță este un tip sufletist, căruia îi lipsește foarte mult familia. Mai sunt și 3-4 echipe din Arabia Saudită care n-au primit bugetul de la guvern. Vor face oferte. Nu s-au făcut oferte clare, sunt sigur că va avea oferte.

Din informațiile mele din Arabia Saudită, se învârt la cel puțin 900.000 - 1.100.000 milioane de euro pe an”, a spus Șumudică, la Fanatik. 

Portarul naţionalei spune că oferta din presă e departe de cea adevărată 

"În ultimele zile s-au scris foarte multe lucruri despre mine, unele lucruri adevărate, altele, fără îndoială, mai puțin adevărate. Apropo de ultimele informații apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează.

În altă ordine de idei, vreau să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați dăruit-o, pentru efortul pe care l-ați depus pentru a ne fi alături în Germania, pentru momentele care rămân în inimile noastre, dar și în istorie, pentru că voi ne-ați făcut mândri, pentru că am arătat împreună de ce iubim România!

Pentru toate astea și nu numai, mă înclin! Cu respect și prețuire, Florin Niță!", a scris portarul pe Instagram. 

Florin Niţă a fost votat tricolorul lunii iunie după prestaţiile de la EURO2024. România s-a oprit în faza optimilor de finală la turneul din Germania, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 3-0. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel