Superliga Romaniei O victorie și o remiză pentru Rapid București, în meciurile de pregătire. Cu ce echipe au evoluat giuleștenii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Formația „alb-vișinie” condusă de Neil Lennon a încheiat încă două partide de pregătire înainte de începutul sezonulului 2024/2025.



Rapid câștigă în fața formației NK Radomlje

Echipa FC Rapid a obținut, marți, o victorie (scor 2-1) și un rezultat de egalitate (scor 1-1) în partidele amicale disputate cu NK Radomlje și MFK Ruzomberok în cadrul stagiului de pregătire din Slovenia.

În primul meci, cel cu NK Radomlje (prima ligă din Slovenia), gruparea giuleșteană s-a impus prin golurile lui Omar El Sawy (minutul 31) și Claudiu Petrila (minutul 59), pentru formația slovenă marcând Hanan Durakovic (minutul 44).

Antrenorul Neil Lennon a folosit în această întâlnire următorul unsprezece: Aioani - Dănilă, Bădescu, Kait, Borza - Pănoiu, Emmers - Gojkovic, El Sawi, Petrila - Rrahmani. Au mai jucat G. Gheorghe, Stan și Briciu.

Remiză cu MFK Ruzomberok 

În a doua partidă amicală a zilei, cea cu MFK Ruzomberok (prima ligă din Slovacia), Rapid a condus cu 1-0 prin autogolul lui Jan Hladik (minutul 12), slovacii egalând prin Kristof Domonkos (minutul 66).

FC Rapid a început meciul cu următorul unsprezece: Ungureanu - Braun, Ignat, Micovski - G. Gheorghe, Oaidă, Cepoi, Papeau - Hasani, Stan, Burmaz. Au mai intrat după pauză Dănilă, Pănoiu, Bădescu și Briciu.

În primul amical de la începerea pregătirilor pentru următorul sezon, disputat la 20 iunie, formația giuleșteană a învins cu scorul de 4-1 formația Gloria Buzău, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel