Gimnastică "O persoană care simte că trebuie să demonstreze". Daniela Simulescu i-a făcut astrograma Nadiei Comăneci

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Nadia Comăneci
Facebook Nadia Comăneci

Pe 12 noiembrie 1961, se năştea Nadia Comăneci, prima gimnastă din istorie care a primit nota 10 la Jocurile Olimpice. 



Daniela Simulescu, astrologul DC News şi redactor şef Astrosens, a vorbit, la DCNewsTV, despre astrograma Nadiei Comăneci. 

"Nadia Comăneci este Scorpion, născută pe data de 12 noiembrie, la ora 10.00. Zodia reprezintă personalitatea. Este intensă, pasională, foarte determinată! Când se implică în ceva, se implică cu totul. Vor apărea momente de trădare, de pierdere în viața oricărui Scorpion. Nadia a trecut prin multe suferințe. Ce e interesant în astrograma sa? Să vorbim despre poziția Lunii, care arată tiparul de atașament pe care îl dezvolți. Luna este în Capricorn. Avem de-a face cu o persoană care simte că trebuie să demonstreze, să fie tot timpul în competiție. Este greu să depășești o Lună în Capricorn. Pentru o femeie, e și mai important, pentru că arată capacitatea sa de a înțelege emoțiile și de le manifesta”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

"Are cinci planete în Scorpion! Cinci! Și-a dorit iubire. Când e atât de mult Scorpion, înveți să ții în tine. Orice lucru doare de două ori mai mult. În harta Nadiei, mai e de menționat ceva: are nodul Sud în Vărsător. E energia cu care noi ne naștem și pe care trebuie să o echilibrăm. Karma. (...) Are ascedent în Săgetător. Sportivă! E pragmatică, mai așezată, cu o nevoie de libertate imensă. Are o astrogramă nemaipomenită!”, a mai zis astrologul DC NEWS.

Nadia Elena Comăneci (n. 12 noiembrie 1961, Onești, Bacău, România) este o gimnastă română, prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Este câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur. Este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile, „Zeița de la Montreal”, prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut. Este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Gimnastică




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel