Superliga Romaniei "Nu sunt nicăieri, că nu am valoare". Gigi Becali, sfat pentru Marius Şumudică. "Tu ai talent ca antrenor, dar lasă caterinca"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gigi Becali şi Marius Şumudică au vorbit despre viitoarea destinaţie a antrenorului care a fost pe lista celor de la FC Rapid. 



Redăm mai jos dialogul celor doi de la EURO Fanatik. 

Gigi Becali: Băi, Şumi, dar tu unde eşti acuma, unde antrenezi tu acuma? 

Marius Şumudică: Eu? O să vedeţi în scurt timp. 

G. B: Unde, mă? Nu ai echipă?

M. S: N-am echipă, nu mă ia nimeni. Nu am valoare (n.r. ironic)! 

G.B: Băi, Şumi, eu ţi-am mai spus. Nu că nu ai valoare, că ai ochi şi eşti talentat ca antrenor. Dar lasă caterinca, că nu le convine la străini. Aici, la noi, poţi să faci caterincă. Dar la străini nu le convine caterinca. Eu am vorbit cu cineva din Arabia şi mi-a zis că acolo nu merge cu caterinca. Dau cuvântul meu de onoare. Nu merge caterinca la arabi. Termină, mă, cu caterinca. Semnează el, dar să termine cu caterinca. Nu poţi să trăieşti fără caterincă? 

M.S: Hai să vorbim de echipa naţională. Are rost să vorbim de Şumudică acum? 

G. B: Nu, dar pe bune acum, termină mă cu caterinca. Antrenează şi gata, vezi-ţi de treaba ta. Parcă mănânci caterincă tu! 

Daniel Niculae spune că Marius Şumudică era cea mai bună variantă de antrenor la Rapid 

FC Rapid l-a numit pe nord-irlandezul Neil Lennon în poziţia de antrenor principal, după despărţirea de Cristiano Bergodi şi interimatul lui Bogdan Lobonţ. Pe lista giuleştenilor s-a aflat şi Marius Şumudică, iar Daniel Niculae, fostul preşedinte al clubului, este de părere că acesta ar fi fost cea mai bună variantă. 

"Au fost mai multe propuneri. A mai fost o dată discuția cu venirea lui Șumudică la Rapid.

Și acum, și atunci era una dintre variante. Acum am spus că e cea mai bună variantă de antrenor la Rapid.

Tot timpul trebuie să pui în balanță și plusuri și minusuri. Eu cred și acum că Marius era cea ma bună variantă”, a spus Daniel Niculae, la Digi Sport Special.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel