Echipa nationala Nu i-a plăcut prestația lui Florin Niță la EURO 2024: „Primul gol îl apăram și eu”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Florin Niță a fost portarul echipei naționale în toate cele patru meciuri jucate de „tricolori” la EURO 2024.



Gigi Becali nu a fost impresionat de prestația portarului Florin Niță, după cele patru meciuri în care a evoluat în calitate de titular, la Campionatul European de fotbal găzduit de Germania. Mai mult decât atât, Becali a spus că Niță a făcut o serie de greșeli, mai ales la primul gol înscris de olandezi, în optimile de finală.

Becali: „Să spunem adevărul, ce?!”

„Alții nu avem. Nici portarul, Niță, că cutare, 1-0 golul lui Niță, e direct al lui. Du-te, ba, golul lui Niță, și al doilea gol al lui Niță. Aia a fost a lui scoasă (n.r.-  cu Slovacia). Aia a fost singură scoasă pe reflexul lui.

Spune lumea ‘Băi, ne-a salvat Niță’. Băi, e portar! Care minge a fost ceva greu? Atât? Că ne-a salvat Niță, că tralala.. E bunicel, dar nu că este extraordinar. Primul gol îl apăram și eu, mă! Să spunem adevărul, ce?!

Nu zic, dacă era slab, nu îl puneam la națională. Are momente bune, dar vezi?! E câte un gol, dar dacă iei la mișto, îneacă tot”, a spus Gigi Becali, despre portarul echipei naționale.

De asemenea, el a numit trei „tricolori” pe care îi consideră cei mai buni din lotul convocat de Iordănescu, aceștia fiind Andrei Rațiu, Radu Drăgușin și Dennis Man.

„Băi, hai să vedem realitatea, da? N-a avut nevoie Hagi de antrenor. Era valoare, era fotbalist. Poate să fie și de la copii, să plece de acolo. E posibil. E ăla, fundașul dreapta, care stă la orice nivel vrei (n.r. Rațiu), Drăgușin și Man, poate.

Mă refer la nivel înalt. Spun numai trei, de ce? Pentru că dacă aș enumera mai mulți, nici n-am pe cine să enumăr.. Să nu se supere, mă refer de talie înaltă. Că să faci cu Olanda, doar cu ăștia trei?”, a mai declarat Becali, la Fanatik.

CITEȘTE ȘI Românii au așteptat până după miezul nopții pentru a-i primi pe „tricolori”. Ce scandări s-au auzit la Mogoșoaia

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel