Superliga Romaniei Noul antrenor al Sepsi OSK dă asigurări: „Sunt sigur că n-o să dezamăgesc”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valentin Suciu este noul antrenor al covăsnenilor, după ce oficialii clubului Sepsi OSK au decis încheierea colaborării cu Bernd Storck.



Noul antrenor principal al echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Valentin Suciu, a declarat, joi, că a primit cu mare entuziasm propunerea de a reveni pe banca tehnică a formației, menționând că, deși este o „provocare foarte dificilă”, este convins că nu îi va dezamăgi pe cei care i-au oferit această oportunitate.

„Este o provocare foarte dificilă, dar pe care am îmbrățișat-o cu foarte mare entuziasm și mulțumesc conducerii că îmi dă această oportunitate. Sunt sigur că n-o să dezamăgesc.

Suntem într-o situație foarte dificilă, din care trebuie să ieșim cât mai repede, iar meciul de mâine (cu FC Botoșani - n.red.) este prima șansă prin care putem demonstra acest lucru”, a menționat Valentin Suciu, într-o declarație postată pe pagina de Facebook a clubului.

Tehnicianul a mai spus că meciul cu FC Botoșani va fi cu siguranță dificil, dar atitudinea echipei este pozitivă și speră la un rezultat bun: „Timpul fiind foarte scurt, am mers pe repede înainte, să spun așa, ne-am cunoscut mai mult pe teren, la antrenamente. Au răspuns foarte pozitiv toți jucătorii și sunt convins că o să facem lucruri frumoase.

(...) Într-adevăr, timpul a fost scurt, dar am făcut tot posibilul ca să fim cât mai pregătiți din toate punctele de vedere. Să nu ne lăsăm surprinși și, cel mai important lucru, să redevenim echipa care, mai ales în templul de acasă, să domine adversarul, să înceapă jocul, să aibă posesie, să-și creeze multe ocazii și să marcheze cât mai multe goluri.

(...) Meciul cu FC Botoșani va fi foarte dificil, mai ales că antrenorul Liviu Ciobotariu a fost aici, cunoaște clubul foarte bine, cunoaște jucătorii foarte bine. Este un avantaj acest lucru pentru el.

Dar, ca echipă, i-am analizat, i-am urmărit, am discutat și cu băieții despre ei, despre punctele forte la care trebuie să fim foarte atenți și la punctele mai puțin forte, unde putem noi să fructificăm ocaziile pe care o să ni le creăm”, a mai spus Valentin Suciu.

„Eu nu sunt actorul principal, actorii principali întotdeauna o să fie jucătorii”

Acesta a transmis un mesaj suporterilor, pe care i-a îndemnat să vină în număr cât mai mare pe stadion și să-și susțină necondiționat echipa.

„Știu că sunt foarte mulți suporteri care mă susțin. (...) Le mulțumesc pe această cale, dar nu eu sunt important, importantă este echipa. Eu nu sunt actorul principal, actorii principali întotdeauna o să fie jucătorii.

Ei trebuie să fie susținuți, ei trebuie încurajați și mai ales pe stadionul acesta splendid se poate face, cum a fost în trecut, o atmosferă extraordinară la foarte multe jocuri. Eu sper să vină alături de noi și să ne susțină necondiționat (...), indiferent de rezultat.

Au fost jocuri slabe, foarte slabe, dar tot acești jucători au adus patru trofee. Nu trebuie să uităm lucrul ăsta. Încurajarea fiecărui suporter contează foarte, foarte mult pentru jucători. Îi rog să vină cât mai mulți, în număr cât mai mare la meci și să susțină echipa favorită”, a adăugat Valentin Suciu.

Suciu a preluat echipa Sepsi OSK după ce clubul a reziliat, săptămâna trecută, contractul cu antrenorul german Bernd Storck.

Valentin Suciu (43 de ani) a mai mai antrenat echipa Sepsi OSK, pe care a promovat-o în Liga 1. În 2017 a plecat de la Sepsi, iar în 2018 a semnat un contract cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, unde a stat până în 2022 când a revenit la Sfântu Gheorghe ca director al Academiei de fotbal.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este în prezent pe locul 12 în clasament după primele opt etape, cu opt puncte, respectiv două victorii, două remize și patru înfrângeri.

Meciul dintre Sepsi OSK și FC Botoșani, programat vineri, de la ora 18:00, deschide etapa a noua a Superligii, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel