Fotbal international Noul antrenor al lui Benzema la Al Ittihad va fi italianul Stefano Pioli

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marcelo Gallardo a fost demis de la Al Ittihad, iar în locul său va fi numit Stefano Pioli, fostul antrenor al lui AC Milan. 



Argentinianul Marcelo Gallardo a fost demis din postul de antrenor al echipei de fotbal Al-Ittihad, la care evoluează atacantul francez Karim Benzema, a anunţat clubul din Saudi Pro League, citat de Reuters.

"Astăzi, clubul Al-Ittihad a încheiat contractul cu antrenorul principal Marcelo Gallardo", a precizat clubul saudit într-un comunicat difuzat marţi.

În vârstă de 48 de ani, Gallardo l-a înlocuit în luna noiembrie pe portughezul Nuno Espirito Santo, după o serie slabă de rezultate, dar nu a reuşit să revigoreze echipa care a încheiat pe locul al cincilea ediţia trecută a campionatului Arabiei Saudite.

Marcelo Gallardo a antrenat între 2014 şi 2022 echipa argentiniană River Plate, cu care a câştigat de două ori Copa Libertadores (2015, 2019), precum şi Copa Sudamericana (2014), între alte trofee.

Al-Ittihad, care îl are acum în vizor pe italianul Stefano Pioli, fostul antrenor al lui AC Milan, potrivit presei locale, nu va juca în Liga Campionilor Asiei şi nici într-o altă competiţie continentală în sezonul viitor, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel