Superliga Romaniei Nou fundaș pentru clubul Dinamo București. Prezentarea oficială a jucătorului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo București a anunțat cooptarea unui nou jucător la echipa lui Zeljko Kopic, de această dată un fundaș stânga în vârstă de 26 de ani.



Raul Opruț îmbracă tricoul „câinilor roșii”

Cluburile Dinamo București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pentru un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.

Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. El a ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar trei ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat trei meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru Hermannstadt (sub formă de împrumut), dar și alte 19 partide în Superliga și unul în Cupa României.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a evoluat, de asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.

Clubul de fotbal din „Ștefan cel Mare” va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025/2026.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel