Fotbal international Nottingham Forest a sfidat inteligenţa artificială şi a câştigat de Boxing Day

Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un supercomputer a prezis că Nottingham Forest este victimă sigură în meciul cu Newcastle, din Premier League. "Pădurarii" au arătat însă că în teren lucrurile stau altfel şi au câştigat de Boxing Day. 



Nottingham Forest a obţinut o victorie surprinzătoare marţi, în prologul etapei a 18-a din Premier League, după ce a învins în deplasare, cu 3-1, pe Newcastle United.

Gazdele au deschis scorul, în minutul 23, din penalty, prin Alexander Isak, însă "pădurarii" au marcat trei goluri prin Chris Wood (45+1, 53, 60).

Newcastle este în acest moment pe locul 7, cu 29 de puncte, în timp ce Forest este pe locul 16, cu 17 puncte.

Etapa va continua cu meciurile programate marţi seara, miercuri şi joi, derby-ul rundei fiind partida dintre Manchester United şi Aston Villa.

În clasament, pe primele locuri sunt Arsenal Londra, Liverpool şi Aston Villa, scrie Agerpres.

Un supercomputer credea că Nottingham va pierde 

Supercomputerul "Opta Joe" spunea că "Newcastle vine după o perioadă grea. Trupa lui Eddie Howe a ieşit atât din UEFA Champions League, cât şi din Cupa Ligii. De asemenea, a pierdut trei din ultimele patru meciuri în campionat". 

Cu toate astea, supercomputerul spunea că "Newcastle va reuşi a opta victorie consecutivă pe teren propriu în Premier League contra celor de la Nottingham. În simulări, Newcastle a câştigat 55,7% dintre meciuri. Nuno Espirito Santo a suferit prima înfrângere pe banca lui Nottingham, la primul meci acolo, contra celor de la Bournemouth". 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international





pixel