Superliga Romaniei NK Celje, campioana Sloveniei, adversara preferată a echipelor româneşti în amicale. Două meciuri într-o zi

Data publicării:
Fotografie de la Tom Fisk, Pexels
Fotografie de la Tom Fisk, Pexels

NK Celje, campioana din Slovenia, la care este legitimat şi Marco Dulca, va juca două amicale într-o singură zi cu echipe din Superligă. Este vorba despre Oţelul Galaţi şi Rapid Bucureşti. 



NK Celje a mai jucat deja un meci amical cu o echipă din România. Este vorba despre Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, pe care a învins-o cu 2-0. 

De la ora 12:00, ora României, slovenii de la NK Celje vor da piept cu Oţelul Galaţi, într-un meci amical în care Dorinel Munteanu are şansa să îi vadă la lucru pe jucătorii aduşi în această vară: portarii Iustin Popescu şi Maksym Kovalov, mijlocaşii Neluţ Roşu, Cristian Chira, Vasilje Djuric, dar şi pe atacanţii Albert Hofmann şi Stipe Juric. În plus, Dorinel Munteanu ar putea să îl vadă la lucru şi pe David Maftei, adus de la CSA Steaua Bucureşti. 

De la ora 18:30, slovenii întâlnesc FC Rapid în al doilea meci amical al zilei pentru ei. Nord-irlandezul Neil Lennon îi va vedea din nou la treabă pe jucătorii Rapidului, de această dată existând posibilitatea să îl trimită în teren şi pe Cristian Manea, transferat din postura de jucător liber de contract. Va fi interesant de văzut dacă va juca şi Andrei Borza, despre care se spune că va pleca la Partizan Belgrad sub formă de împrumut. 

Viorel Moldovan a lăudat stilul de joc al lui Lennon 

"Din multe puncte de vedere, viziunea lui despre fotbal coincide cu viziunea mea, sunt multe similitudini. E un antrenor care vrea ca echipa lui să joace un fotbal orientat spre înainte, spre poarta adversă, direct, spectaculos şi eficient în acelaşi timp", a declarat Viorel Moldovan. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel