Fotbal Nicolae Dică n-a fost iertat de fanii echipei CSA Steaua! Antrenorul, primit cu ostilitate în Ghencea

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de fotbal FC Argeș a remizat în prima etapă a Ligii 2, scor 0-0, marți seară, cu CSA Steaua, partida nefiind lipsită de injurii venite din tribune.



Nicolae Dică: „ Niciodată nu m-am gândit că voi fi înjurat pe Ghencea”

Noul sezon al ligii secunde de fotbal a României a început sâmbătă, 3 august, 22 de echipe debutând în stagiunea 2024/2025.

FC Argeș a remizat, scor 0-0, pe stadionul celor de la CSA Steaua. Fostul jucător al actualei echipe FCSB și actualul antrenor al argeșenilor, Nicolae Dică, nu a fost primit într-un mod prea bun de către suporterii rivalei campioanei Superligii.

Dică, care a susținut în repetate rânduri că FCSB este, de fapt, Steaua, a avut parte de cuvinte grele în timpul partidei. Tehnicianul celor de la FC Argeș a decis să le răspundă respectuos fanilor care l-au înjurat.

„Nu am prins acest stadion nou ca jucător. Am fost aici cu echipa națională, aici am făcut performanță. Și suporterii, care la un moment dat m-au jignit, se bucurau alături de mine și de generația mea. I-am făcut și pe ei mândri de Steaua, atunci, când jucam și eu, dar se uită repede aceste lucruri. E mai greu cu respectul”, a spus Dică, după meci.

Totuși, fostul stelist nu se aștepta să fie supus injuriilor în Ghencea: „Am avut și niște băieți în spatele băncii, nu mai contează. Dar să nu uite că atunci când am jucat aici s-au bucurat alături de mine și alături de acel grup minunat. Niciodată nu m-am gândit că voi fi înjurat pe Ghencea”, a mai spus Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Rezultatele primei etape din Liga 2

CSC Dumbrăvița – Metalul Buzău, scor 3-1

CSM Focșani – AFC Câmpulung Muscel, scor 2-0

CSM Slatina – FC Voluntari, scor 1-1

Concordia Chiajna – CS Afumați, scor 2-4

CS Mioveni – Unirea Ungheni, scor 0-0

Metaloglobus București – Chindia Târgoviște, scor 3-2

FC Bihor Oradea – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0

FK Miercurea Ciuc – Ceahlăul Piatra Neamț, scor 3-1

ACSM Reșița – FC U Craiova, scor 2-0

Steaua București – FC Argeș, scor 0-0

Obiectivul argeșenilor, revenirea la prestigiul de demult

Președintele celor de la FC Argeș, Dani Coman, a susținut că dorește să readucă clubul la statutul de altădată, atât la nivelul de juniori, cât și la cel de seniori. El a dezvăluit că unul dintre planurile principale ale formației argeșene se bazează pe creșterea și dezvoltarea jucătorilor români, implicându-i pe aceștia în echipă alături de fotbaliștii cu experiență.

„Îmi doresc, ca pe lângă acești jucători tineri, jucători de calitate, de mare viitor pe care îi avem, îmi doresc să avem jucători cu experiență, care să ne ajute pentru a ne îndeplini obiectivul. Acești jucători tineri cresc mult mai bine și mult mai repede pe lângă niște jucători cu experiență.

Eu îmi doresc să readucem FC Argeș acolo unde îi este locul. Atât la nivelul centrului de copii și juniori, cât și la nivelul primei echipe. Îmi doresc să câștigăm campionate la juniori așa cum făceam pe vremuri... Și îmi amintesc cu mare plăcere de perioada junioratului, în care am ieșit campioni naționali, o perioadă în care echipele de juniori ale Piteștiului erau în primele trei ale campionatului.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel