Fotbal Nicolae Dică a dat verdictul: Retrogradează sau nu Dinamo? Ce spune fostul fotbalist

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul antrenor al FC Voluntari s-a pronunțat asupra situației în care se află Dinamo București, în lupta sa pentru evitarea retrogradării.



Dinamo va retrograda, cel mai probabil, spune Dică

Nicolae Dică crede că Dinamo București va ajunge în cea de-a doua ligă, dată fiind situația în care se află clubul în acest moment.

Acesta nu poate identifica modul în care Dinamo ar putea să se salveze de la retrogradare, mai ales după eșecul din deplasare, de luni seara, în fața celor de la Oțelul Galați, scor 1-0. „Câinii roșii” au primit un gol în prelungirile partidei, după ce au pierdut cele trei puncte de pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, tot în prelungiri.

„La cum văd acum situația, Dinamo are toate șansele să retrogradeze. Nu văd altă echipă care să pice! Nu-i văd pe Craiova să retrogradeze, Craiova are o echipă bună, chiar dacă au probleme interioare, ei au un lot bun...

Am văzut și în meciul cu Poli Iași că și-au creat ocazii mari, au avut și un gol anulat. Da, puteau și să piardă meciul cu Iași, în fotbal se poate întâmpla orice! CFR Cluj pierde cu 4-0 la Hunedoara și după îi bate pe Rapid, în Giulești, cu 4-1.

La fotbal nu poți să știi dinainte. Dar nu văd cine să pice, poate Poli Iași, d-asta zic că meciul lui Dinamo cu Poli Iași, de acasă, este foarte important”, a declarat Nicolae Dică.

Multe echipe se luptă din greu pentru a evita părăsirea SuperLigii

Nicolae Dică crede că multe formații se vor lupta, până la finalul sezonului de play-out, pentru a evita retrogradarea. Acesta a amintit că, în cazul în care FC Botoșani va reuși să câștige meciul împotriva celor de la FC U Craiova 1948, iar Dinamo București triumfă cu Poli Iași, atunci ultimele două clasate vor avea șansa să se salveze.

„Dacă o să câștige meciul cu Iași, Dinamo, într-adevăr, are o șansă să scape de retrogradare. I-ar băga pe Iași sub ei și ar avea o șansă în plus să prindă barajul sau, de ce nu, să se salveze direct. Dar au nevoie de victorie. Dinamo va trebui să joace un fotbal mult mai ofensiv, un fotbal în care să pună presiune pe adversar.

Dacă pierzi meciul cu Poli Iași, e cam gata. Și Craiova are o deplasare grea, la Botoșani, echipă care speră. Gândiți-vă dacă vor câștiga și ei Dinamo, ce luptă vom avea pentru evitarea retrogradării.

O să fie diferență de un punct, două maxim, între 4 echipe. Mai e și Voluntari, echipă care joacă acasă cu Oțelul Galați, dacă vor câștiga, eu zic că vor scăpa!”, a mai declarat Nicolae Dică la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel