Fotbal international Neymar revine după un an în competiții

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul brazilian s-a accidentat la ligamentul încrucișat și la menisc în urmă cu un an, ceea ce l-a ținut departe de terenul de fotbal.



Neymar, șanse mari să revină pe teren în Liga Campionilor Asiei

Starul brazilian Neymar a făcut deplasarea cu clubul său saudit Al Hilal în Emiratele Arabe Unite pentru meciul de luni cu Al Ain din Liga Campionilor Asiei și ar putea juca un meci oficial pentru prima oară după un an.

Neymar, 32 ani, s-a alăturat lui Al-Hilal în august 2023 după un transfer de 90 milioane euro de la Paris SG, dar s-a accidentat la ligamentul încrucișat și la menisc pe 17 octombrie anul trecut, într-un meci al Braziliei contra Uruguayului, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Brazilianul a reluat antrenamentele colective la Al-Hilal la finele lunii septembrie. El are un salariu de 100 de milioane de euro pe sezon, conform presei internaționale.

Absenţa lui nu a influenţat însă rezultatele lui Al Hilal, care a câștigat liga saudită în sezonul trecut și a stabilit o serie istorică de 34 de victorii consecutive în diferite competiţii.

Al Hilal este lider în Grupa B a Ligii Campionilor Asiei, cu șase puncte din două meciuri, scrie Agerpres.

Conform site-urilor de specialitate, cota de piață a lui Neymar este de 30 milioane de euro.

Clubul de fotbal arab a anunțat deplasarea lui Neymar pe rețelele sociale, postând mesajul: „Al Hilal este fericit să anunțe că Neymar se va alătura echipei pentru deplasarea la Al Ain. S-a întors!”. Anunțul a fost postat pe platforma de socializare X.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel