Echipa nationala Nemulțumirea lui Mitică Dragomir la adresa lui Edi Iordănescu. Ce jucător a evoluat foarte bine în meciul contra Belgiei

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa națională a României a fost învinsă de selecționata Belgiei, în a doua rundă a Campionatului European de fotbal din Germania, scor 2-0.



Dumitru Dragomir a vorbit despre meciul echipei naționale de fotbal a României, de sâmbătă seară. Formația lui Edward Iordănescu a pierdut, scor 2-0, în fața selecționatei Belgiei.

Prima echipă introdusă pe teren a cunoscut doar o schimbare, în comparație cu formația alcătuită pentru meciul împotriva Ucrainei, câștigat de „tricolori” cu 3-0. Concret, Florinel Coman a fost înlocuit de Valentin Mihăilă, sporind astfel discuțiile după încheierea duelului cu „Diavolii Roșii”.

Dragomir: „Nu a fost inspirat!”

Mitică Dragomir crede că Edi Iordănescu ar fi trebuit să introducă în teren formația care a reușit să învingă Ucraina: „Hagi a jucat chiar foarte bine când a intrat. L-a băgat târziu.

Eu nu făceam schimbarea aia niciodată (n.r. Mihăilă în locul lui Coman). Echipa care câștigă nu se schimbă. Ce Dumnezeu! Asta o știu de când m-am născut. O lași așa. Nu te iei după analizele video!

Când oboseau, îl băgam pe Mihăilă. Nu a fost inspirat. De asta era făcut praf ăsta de la Craiova (n.r. Nicușor Bancu). Pentru că Mihăilă nu strângea cum strângea Coman.

Am fi nedrepți să acuzăm arbitrajul. Am jucat rău o repriză. Rău, rău, rău. Parcă eram de pe altă lume. Dacă Man o băga în poartă, juca la Real, la Chelsea. (n.r. - o potențială remiză cu Slovacia) Mă tem că nebunii ăia nu o să fie de acord cu 4 puncte. Vin după noi, ne dau un gol și nu mai putem să îi batem.

Eu cred în Edi Iordănescu. Ce l-o fi apucat pe el să schimbe echipa când am câștigat cu 3-0?! Ori o fi Coman accidentat și noi nu știm?Altfel făcea faza de apărare față de Mihăilă. Nu mai era varză în apărare”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel