Superliga Romaniei Neluţu Varga preia discursul lui Dan Petrescu. Obiectivul CFR-ului nu este titlul

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Finanţatorul celor de la CFR Cluj a anunţat primul obiectiv din acest sezon al echipei. Acesta nu este titlul de campioană şi nici câştigarea Cupei României. 



"Avem o echipă bună, spre foarte bună. Îmi place cum am jucat împotriva FCSB-ului, care, să nu uităm, este până la urmă campioana en titre. Lotul arată bine. Dan Petrescu are soluții, dar vreau să o luăm pas cu pas. Obiectivul nostru este calificarea în play-off.

Nu o să mă auziți că vorbesc de titlu sau de lucruri din acestea, să pară că iarăși ne lăudăm, că vrem să facem spectacol din declarații. Trebuie să fim realiști.

Obiectivul nostru este calificarea în play-off, iar apoi, bineînțeles, dacă ne calificăm și sunt convins că nu o să avem emoții, vom lupta pentru titlul de campioană, dar acesta este primul pas.

Haideți să luăm totul pe rând și, întâi, să mergem în play-off. Vedeți și dumneavoastră ce campionat dificil este, cu foarte multe echipe echilibrate", a fost declarația lui Varga, la Fanatik.

Dan Petrescu a prefaţat meciul cu Hermanstadt în stilul caracteristic: E cea mai bună echipă din România 

”Sibiul (n.r. Hermannstadt), acasă, cred că e cea mai bună echipă din România. În ultimele 5 meciuri, 3 victorii și două egaluri. Nu cred că altă echipă are aceste rezultate acasă. Au o echipă echilibrată, un antrenor de patru ani la echipă (n.r. Marius Măldărășanu), un club organizat, liniștit.

N-am auzit prea multe scandaluri, prea mare presiune, cum e peste tot. Deci merită să fie acolo sus. Bravo lor că țin antrenorul de atâția ani. Un antrenor serios, care își face treaba foarte bine. Au un lot foarte bun.

Uitați-vă la banca de rezervă, Neguț a fost aici, Buș a fost aici, Deaconu e jucător bun de Liga 1 (n.r. SuperLiga). Foarte mulți jucători buni care au jucat la un nivel bun și sunt rezerve”, a spus Petrescu, la conferința de presă dinaintea partidei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel