Superliga Romaniei Neluțu Sabău, antrenorul etapei. Încă doi jucători de la „U” Cluj, aflați pe lista specialiștilor

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat care sunt protagoniștii etapei a IX-a din campionatul Superligii.



Specialiștii au ales echipa celei de-a IX-a runde a Superligii, rezultatele lui Ioan Ovidiu Sabău reușind să îl propulseze pe acesta ca fiind antrenorul etapei.

Cum arată echipa etapei IX-a a Superligii

PORTAR

Adnan Golubovic (Dinamo București) - Jucătorul „câinilor roșii” a avut trei intervenții mari prin care a păstrat neatinsă plasa porții, în meciul cu Unirea Slobozia, scor 1-0.

FUNDAȘI

Radu Boboc (Universitatea Cluj) - Reprezentantul defensivei „Șepcilor roșii” a avut o nouă evoluție consistentă în banda dreaptă. Se dovedește a fi un transfer reușit.

Jonathan Cissé (Oțelul Galați) - Stâlpul de 1,95 metri a celei mai bune defensive din campionat a fost la înălțime și la Buzău, de unde gălățenii s-au întors fără gol încasat, scor 0-0.

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A arătat și în acest meci maturitate în joc. Este unul dintre cei mai în formă fundași centrali din campionat.

Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - Un exemplu de profesionalism, căpitanul liderului din clasament a făcut excelent ambele faze de joc.

MIJLOCAȘI

Alexandru Băluță (FCSB) - „Roș-albastrul” a marcat a doua etapă la rând, acest gol fiind unul foarte important, întrucât și-a readus în joc echipa, scor 2-2 cu CFR Cluj.

Mihai Bordeianu (Poli Iași) - A depus un efort consistent și a controlat centrul terenului. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei”.

Cătălin Cîrjan (Dinamo București) - Tânărul jucător dinamovist și-a trecut pentru a treia oară numele pe tabelă, golul său fiind decisiv în meciul cu Unirea Slobozia (1-0).

ATACANȚI

Dimitri Oberlin (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Introdus la pauză, a scos penalty-ul transformat de Alimi, apoi a marcat primul său gol în Superligă.

Louis Munteanu (CFR 1907 Cluj) - Jucătorul dorit de multe cluburi din Superliga și-a pus în valoare calitățile tehnice deosebite și a reușit o dublă, a două din ediția curentă.

Denis Alibec (Farul Constanța) - Revenit la Farul în calitate de căpitan, el a fost principalul pericol pentru poarta adversă. A înscris primul gol de la revenirea în tricoul dobrogenilor.

ANTRENORUL ETAPEI

Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj) - Antrenorul etapei pentru a treia oară în campionatul curent. Echipa sa a predat o nouă lecție de fotbal și s-a distanțat în clasament, având 21 de puncte, cu cinci mai multe decât a doua clasată, Oțelul Galați (cu doar opt etape disputate).

Clasamentul actual al Superligii

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel