Superliga Romaniei Neil Lennon schimbă sistemul la Rapid. Jucătorii au exersat deja în cantonament

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Noul antrenor al Rapidului, nord-irlandezul Neil Lennon, ar putea schimba sistemul de joc. 



Sezonul trecut, giuleştenii au jucat fie 4-3-3, fie 4-2-3-1, atât sub conducerea lui Cristiano Bergodi, cât şi sub cea a lui Bogdan Lobonţ. Venirea lui Cristian Manea, de meserie fundaş dreapta, ar putea duce, însă, la schimbarea sistemului. 

Asta pentru că Manea poate evolua şi în centrul apărării, motiv pentru care Neil Lennon ar fi tentat să joace cu 3 fundaşi centrali şi 2 vârfuri. 

"Dau şi din eu din casă, dar din ce am înţeles la Rapid s-a antrenat sistemul ăsta în perioada de pregătire, sistem în 3 fundaşi", a declarat Ilie Poenaru la Prosport Live. 

De ce a spus Dan Şucu că obiectivul Rapidului e Cupa României şi locurile 1-3. "Nu îl mai cred..."

FC Rapid are un nou antrenor, în persoana nord-irlandezului Neil Lennon, dar aceleaşi obiective de anul trecut. Anume clasarea pe unul dintre primele trei locuri, lucru care garantează calificarea în cupele europene, şi câştigarea Cupei României. 

"Ne dorim oricând să câștigăm un campionat pe care îl începem. Dar obiectivul nostru este cel de anul trecut. Am pierdut un an, reluăm obiectivul de anul trecut, adică participarea în cupele europene”, a declarat principalul acționar Dan Șucu, în cadrul conferinței de prezentare a președintelui Viorel Moldovan.

Raul Rusescu, expert GSP şi fost campion al României, spune însă că nu îl crede pe finanţatorul Rapidului. 

"Nu mai cred asta... Vor să câștige campionatul, e normal. Probabil că a fost o declarație dată pentru jucători, să le ia presiunea. E o normalitate pentru ei și pentru investițiile pe care le fac să-și propună câștigarea titlului. E firesc.

Nu l-au adus pe Lennon ca să termine pe 2 sau 3. OK, poți termina pe 2 și să nu-l dai afară pe Lennon pentru că ai văzut ceva, cum joacă echipa, ca a construit.... Dar asta nu înseamnă că e un obiectiv îndeplinit”, a declarat Raul Rusescu la GSP Live. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?