Superliga Romaniei Neil Lennon, reacţie diametral opusă faţă de Marius Şumudică. Declaraţia nord-irlandezului după ce FC Rapid a pierdut la Botoşani

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Neil Lennon a antrenat Rapidul în primele 6 etape din acest sezon, timp în care a adunat 5 remize şi o înfrângere. Nord-irlandezul a fost demis după derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, şi a fost înlocuit de Marius Şumudică, unul dintre contestatarii săi.



Înainte de meciul cu Dinamo, Neil Lennon l-a înţepat pe Marius Şumudică, cel care i-a luat într-un final locul pe banca Rapidului. 

"Cine e ăsta? E tipul care vorbește tot timpul? (n.r. - gesticulează cu mâna, sugerează că Șumudică vorbește prea mult). Cred că are ceva probleme. Felul în care se comportă este foarte neprofesionist. Nu, nu cred că avem pe cineva de genul în Scoția, în Regatul Unit sau oriunde în Europa", a declarat Neil Lennon despre Marius Şumudică. 

Cu toate astea, după ce Rapid a pierdut la Botoşani, scor 0-2, nord-irlandezul nu a vrut să comenteze jocul giuleştenilor şi s-a rezumat la a spune că nu mai e treaba lui ce se întâmplă în Giuleşti. 

”Într-o zi o să spun mai multe despre ce s-a petrecut la Rapid, dar nu acum. Nu știu ce versiune spune clubul despre plecarea mea, dar cred că majoritatea oamenilor știu adevărul despre ce s-a întâmplat. Cât privește rezultatele pe care le au acum cei de la Rapid, chiar nu mai este problema mea”, a declarat Neil Lennon, potrivit golazo.ro.

Marius Şumudică, supărat după înfrângerea cu Botoşani 

„Două reprize diametral opuse. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii rarisime, am avut bară, au scos de pe linia porții. Apoi, începem repriza foarte prost, un șut în blocaj, nu urmărim, se face 1-0. După, ne-am deschis. Am avut ocazii foarte mari să marcăm. Nu am reușit să marcăm și fotbalul te pedepsește.

Trebuie să marcăm la situațiile pe care le avem. Dacă nu marchezi, nu ai cum să câștigi. N-am avut o discuție aprinsă, am fost foarte calm, veți afla zilele viitoare ce am spus în vestiar.

Mai contează cu cine joci?! Am jucat cu ultima clasată și nu am putut să câștigăm, nu mai contează cu cine joci. E foarte strâns, pierzi un meci, ești la retrogradare, câștigi un meci, ești aproape de play-off. Nu știu ce să zic de play-off, dacă nu ne trezim să facem puncte, va fi foarte greu”, a declarat Marius Șumudică.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel