Superliga Romaniei Neil Lennon a tras concluziile după cantonamentul Rapidului din Slovenia. L-a găsit pe noul "Roy Keane"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Neil Lennon, antrenorul nord-irlandez al Rapidului, a tras concluziile cantonamentului de vară din Slovenia, a spus ce jucători l-au impresionat, dar şi care dintre fotbaliştii Rapidului se aseamănă ca stil de joc cu Roy Keane, mijlocaşul legendar al lui Manchester United. 



"Sunt foarte mulţumit de felul în care a decurs cantonamentul. Jucătorii sunt mai în formă, au devenit mai puternici. Atitudinea faţă de antrenament şi faţă de ce le-am cerut a fost exemplară. Există o atmosferă foarte bună printre jucători. Am fost foarte mulţumit de modul în care au asimilat metodele pe care le-am folosit cu ei, iar nivelul de profesionalism a fost excelent. Cantonamentul a fost un real succes, raportat la ceea ce ne dorim, atât eu, cât şi staff-ul meu, de la jucători", a declarat Neil Lennon pentru Rapid TV. 

4 victorii, o remiză şi o înfrângere sunt rezultatele înregistrate de FC Rapid în cantonamentul din Slovenia, însă Neil Lennon spune că altele sunt lucrurile care contează.

"Nu e vorba de rezultate, ci despre randament, despre asimilarea fundamentelor a ceea ce ne dorim să implementăm la echipă. Am încercat să schimbăm sistemul de joc, aşa că a durat ceva timp până când jucătorii s-au adaptat. Sunt şi jucători noi care s-au alăturat echipei, aşa că au nevoie de timp pentru a se integra. La sfârşitul acestui cantonament, pot spune că am găsit calitatea pe care o căutam, deci suntem într-un moment bun. Mai avem o săptămână până la primul meci oficial, iar în presezon asta înseamnă mult timp", a mai declarat Lennon. 

Jucătorul poreclit "Roy Keane"

"Unii dintre tinerii jucători m-au surprins. Stan a avut câteva săptămâni foarte bune, Gheorghe s-a prezentat foarte bine, l-am poreclit Roy Keane, pentru cum atacă, şi ne-a impresionat pe toţi. Nu este, însă, corect din partea mea să evidenţiez anumiţi jucători individual. Toată lumea, de la cel mai tânăr jucător, până la Săpunaru, care are 40 de ani, m-a mulţumit. Nu doar în ceea ce priveşte fotbalul, ci şi în ceea ce priveşte personalitatea", a completat Neil Lennon.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel