Superliga Romaniei Nedelcearu vrea să plece de la Palermo ca să prindă lotul de EURO 2024, dar nu vine la Dinamo

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fundaşul central Ionuţ Nedelcearu, legitimat la Palermo, în Serie B, ar vrea să schimbe echipa în această iarnă, pentru a juca mai mult şi a prinde, astfel, lotul pentru EURO 2024. Cu toate astea, varianta Dinamo Bucureşti este exclusă. 



"Am avut o ofertă pentru Nedelcearu cu mai bine de un an în urmă, de la o echipă importantă, de Europa League. Asta s-a întâmplat înainte de a merge Ionuț la Palermo. 

Din ce aud, Nedelcearu și Palermo și-ar dori să găsească un alt angajament, ori un împrumut. Ne uităm și vedem că a jucat foarte puțin.

Ce vă pot spune cu siguranță e că Nedelcearu nu va veni în România. Sub nicio formă la Dinamo! Are un salariu foarte mare la Palermo. E genul de jucător care ar da o mână de ajutor lui Dinamo la nevoie, însă e într-un moment al carierei în care nu cred că ar putea lua în considerare această opțiune. 

Cred că Europeanul din Germania reprezintă prioritatea numărul 1 a majorității jucătorilor aflați în anturajul naționalei, cu siguranță și pentru Nedelcearu e o prioritate să joace, să fie titular. Mă gândesc la el, la Rus, care nu joacă la Pafos, inclusiv la Sorescu”, a precizat Cristian Cernodolea, agent care a colaborat cu Ionuţ Nedelcearu, la GSP Live.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel