UEFA Euro 2024 Naţionala României, susţinută de echipele de top. Mesaje pentru tricolori înainte de duelul cu Slovacia

Data publicării:
Facebook UEFA
Facebook UEFA

România înfruntă Slovacia la EURO 2024 şi are nevoie de minimum un rezultat de egalitate pentru a fi sigură de calificarea în optimile de finală ale competiţiei. 



Echipele din Superligă şi nu numai au transmis mesaje de încurajare tricolorilor înaintea meciului cu Slovacia. 

"Doar #împreună suntem mai puternici! Suntem aproape de Echipa națională de fotbal a României, într-o zi cu însemnătate pentru ţara noastră - Ziua drapelului naţional! Hai, România!", au scris cei de la Corvinul Hunedoara pe Facebook. 

Şi cei de la FC Rapid îi susţin pe tricolori înaintea meciului cu Slovacia, în ciuda faptului că în componenţa lotului se află şi un fotbalist cu meciuri în naţionala Slovaciei, Jakub Hromada. 

"Scriem istorie. Baftă, Tricolori", au transmis giuleştenii. 

"Astăzi sărbătorim Ziua Drapelului Naţional și tot astăzi le ținem pumnii tricolorilor în meciul împotriva Slovaciei. Dani și Vasile, suntem alături de voi! Hai, România!", au scris cei de la CFR Cluj, cu referire şi la Daniel Bîrligea şi la Vasile Mogoş, convocaţi la echipa naţională. 

"O țară-ntreagă strigă azi: CA-LI-FI-CA-RE", au transmis şi cei de la Universitatea Craiova, echipă antrenată de Costel Gâlcă, membru al Generaţiei de Aur. 

Suporterii au votat. Ce rezultat obţine România cu Slovacia la EURO 2024

Tricolorii au învins Ucraina cu 3-0 în primul meci din faza grupelor şi au pierdut contra Belgiei, scor 0-2, în cel de-al doilea. Acum, tricolorii mai au nevoie de un punct pentru a-şi securiza calificarea în optimile de finală. 

DCSport.ro i-a rugat pe suporterii naţionalei să voteze într-un sondaj ce rezultat cred ei că vor obţine tricolorii în meciul de miercuri seară. 

Astfel, 58% dintre ei au spus că România va câştiga meciul cu Slovacia, ceea ce ar putea însemna, în funcţie şi de jocul rezultatelor, că tricolorii ar putea termina grupa pe locul 1. 27,2% au votat pentru un rezultat de egalitate, adică minimul necesar pentru calificarea în optimi. Doar 14,8% dintre cei care au răspuns sondajului DCSport.ro cred că România va pierde contra Slovaciei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel