Fotbal Narcis Răducan l-a descris pe Gigi Becali. "Are un dezavantaj şi îl va avea tot timpul"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Narcis Răducan l-a descris pe Gigi Becali şi a spus care sunt principalele calităţi ale finanţatorului FCSB, dar şi unde este limitat acesta. 



"Am lucrat cu dânsul de două ori şi are nişte calităţi pe care oamenii de fotbal nu le au. De exemplu, capacitatea de a negocia, de a supralicita un produs. Are şi avantajul că e produsul lui. 

Apoi, sigur că are şi foarte mulţi bani. Dânsul spune că nu a intrat în insolvenţă, e adevărat. Dar când ai datorii de câteva milioane de euro, alte cluburi intră în insolvenţă. Dânsul, pentru că are alte sute de milioane acasă, nu intră în insolvenţă. Deci nu sunt deloc de neglijat avantajele pe care le are. 

Eu cred că în ceea ce priveşte negocierea şi partea asta de a supralicita un produs, este de neegalat", a spus Răducan.

Unde este limita lui Gigi Becali. "Are un dezavantaj şi îl va avea tot timpul"

"Pe parte tehnică, aici calităţile dânsului sunt limitate, dar nici astea nu sunt neînsemnate. Dacă pui un om să facă 20 de ani un lucru, cu timpul ar trebui să priceapă nişte chestii. Cred că există o limită, nu neapărat din capacitatea dânsului de a înţelege fotbalul, ci de prezenţă. Pentru că sunt parametri pe care îi vezi doar ca antrenor. Şi aici cred că are un dezavantaj şi tot timpul îl va avea. Contează mult şi parcursul altor echipe, dar dânsul este liniar. În ultimii ani, face fix acelaşi lucru. Dacă prinde un an în care contracandidatele rătăcesc, poate lua şi campionatul. Dar nu e un concept care poate rivaliza cu top 20 echipe din Europa. Pentru că există o limită faţă de fişa postului pe care dânsul o propune", a declarat Narcis Răducan la Prosport Live. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel