Superliga Romaniei N'Jie şi Boupendza nu vor putea juca pentru Rapid în următoarele 2-3 etape

Data publicării:
Facebook FC Rapid 1923
Facebook FC Rapid 1923

FC Rapid a pierdut pe teren propriu contra celor de la Universitatea Cluj, scor 0-2, iar fanii sperau ca la meciul cu Unirea Slobozia să îi vadă la lucru pe Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza, atacanţii aduşi săptămâna trecută la recomandarea lui Marius Şumudică. 



Victor Angelescu, acţionar minoritar la FC Rapid, a anunţat însă că cei doi nu vor putea evolua pentru giuleşteni în următoarele 2-3 etape. 

"Mai mult ca sigur nu-i vom vedea în următorul meci, pentru că sunt niște proceduri de urmat cu jucătorii extracomunitari și, atunci, mi-e greu să cred că se va termina totul într-o săptămână. Sunt probleme birocratice. Din ce știu, cred că durează în jur de trei săptămâni de când vin în țară. Normal, contează și cât de repede vin ei cu toate actele. Deci, cam în jur de trei săptămâni. Sperăm să mai lipsească doar două meciuri, poate trei. O să vedem cât de repede ne vom mișca. N-avem ce să facem, trebuie să urmăm procedurile”, a declarat Victor Angelescu pentru Prosport. 

Viorel Moldovan, dezamăgit de înfrângerea cu U Cluj 

"Nu e niciodată confortabil atunci când pierzi pe teren propriu. Am avut așteptări mari de la acest joc, ne-am propus multe. Dar nu am reușit să obținem victoria pe care o căutam și o căutăm de mult pe terenul nostru. Punctele sunt foarte importante în economia clasamentului. Vedem ca adversarele noastre se distanțează. Este o înfrângere dureroasă, dar, ținând cont de anumite aspecte, poate sunt circumstanțe. Au debutat anumiți jucători pe care i-am transferat. Se vede lipsa omogenității.

Au fost comise și anumite greșeli individuale și colective care au falicitat victoria celor de la U Cluj. U Cluj este echipa care a jucat mai bine, a demonstrat că este pe merit liderul clasamentului. S-au schimbat foarte multe și din punctul de vedere al jucătorilor. Este nevoie de timp.

Ar fi fost ideal să adunăm puncte și să creștem acest capital de întredere. Se vede de la o poștă că ducem lipsă din acest punct de vedere. Există viață la Rapid, ăsta e un lucru pozitiv. Există frustrare, nu ies lucrurile cum vrem, toată lumea e supărată, bulversată. Este un moment crunt, am vrea să-l depășim cât mai repede, dar nu reușim”, a declarat Viorel Moldovan, la finalul partidei cu U Cluj.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel