Superliga Romaniei Mutu nu aşteaptă un meci lejer cu Dinamo. "Sunt pe penultimul loc şi au în cap salvarea de la retrogradare. E complicat"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Vineri, 23 februarie, CFR Cluj primeşte vizita lui Dinamo. "Câinii roşii" vin după două victorii, cu Farul Constanţa, scor 2-0, şi cu Oţelul Galaţi, scor 3-1, iar Adrian Mutu e convins că echipa sa va avea parte de un meci dificil. 



Aflată pe penultimul loc în Liga 1, Dinamo trage tare pentru a se salva de la retrogradare, fie direct, fie prin meciul de baraj. Iar Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj, şi-a avertizat elevii la conferinţa de presă că meciul va fi unul complicat. 

”E un meci complicat. Dinamo a intrat în formă. E o echipă care îmi place cum joacă. E o echipă care s-a schimbat în bine.

Mă bucur pentru ei. Eu cred că fotbalul românesc în general are nevoie de Dinamo, are nevoie ca această echipă să își revină, pentru că devine mai spectaculos și mai greu campionatul nostru.

Bineînțeles ei au acum de luptat, sunt pe penultimul loc și probabil au în cap salvarea de la retrogradare. Dar Dinamo arată bine în momentul ăsta. Vom avea un meci foarte greu. E o echipă care trebuie luată foarte, foarte în serios.

Noi facem deja lucru. Am început să ne uităm la ei. Nu îmi convine că îi prind într-un moment bun. Mi-ar fi plăcut să-i prind în forma de dinainte, dar nu avem ce face.

Vin după două victorii și trebuie să fim foarte atenți pentru că ne așteaptă un meci de luptă. Sunt în formă. Echipă în formă. M-a îngrijorat puțin. Am emoții”, a declarat Adrian Mutu la Fanatik

Antrenorul "câinilor", Zeljko Kopic, vrea mai mult de la elevii săi 

În ciuda celor două victorii consecutive înregistrate de Dinamo, Zeljko Kopic spune că pentru a câştiga la Cluj e nevoie de o prestaţie mult mai solidă. 

"După aceste două victorii urmează încă un meci dificil. Ştim unde vom juca, CFR are multă calitate, a arătat un fotbal bun. A pierdut doar un singur meci, cel cu Rapid. I-am analizat pe adversari, vom fi pregătiţi de acest meci din punct de vedere tactic. Iar dacă vrem să câştigăm cu CFR, trebuie să jucăm mai bine ca în ultimele meciuri. CFR Cluj are un mare potenţial din punct de vedere ofensiv. Poate pune probleme oricărei echipe din Superligă, de aceea se şi luptă pentru primele locuri. Depinde de noi să găsim o soluţii pentru a juca împotriva lor. Noi în fiecare meci mergem să câştigăm punctele puse în joc, indiferent de locul nostru în clasament. Şi acum mergem la CFR să luptăm pentru a câştiga puncte", a declarat antrenorul croat. 

Dennis Politic s-a accidentat în meciul cu Oţelul şi va lipsi de pe teren în partida din Gruia. În aceeaşi situaţie se află şi Costin Amzăr. 

"Cu siguranţă Dennis Politic nu va fi în lot pentru acest meci. În aceeaşi situaţie este şi Amzar, iar alţi doi jucători au probleme, vom vedea ce opţiuni avem în ceea ce îi priveşte. Am 27 de jucători în lot şi trebuie să îi respect pe toţi. Acum când avem indisponibilităţi este o bună oportunitate pentru ceilalţi să joace. Toţi fac parte din această echipă şi trebuie să îşi arate calitatea pe teren", a explicat Kopic.

CFR Cluj primeşte vizita lui Dinamo într-un meci care contează pentru etapa a 27-a din Superligă. Dinamo se află la 5 puncte de Poli Iaşi, care ocupă în acest moment locul de baraj. Ieşenii vor primi sâmbătă vizita celor de la FC Rapid, singura echipă care a câştigat toate cele cinci partide disputate în 2024. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel