Fotbal international Mourinho nu crede că Ancelotti va antrena Brazilia. "Doar un nebun ar pleca de la Real Madrid. Ăla sunt eu"

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jose Mourinho a vorbit despre viitorul său la AS Roma într-un interviu pentru Rai Italiana, dar şi despre posibila plecare a lui Carlo Ancelotti de la Real Madrid la naţionala Braziliei. 



"Să mă întorc la Real Madrid pentru a-l înlocui pe Ancelotti? Cine îl ştie pe Florentino Perez, şi eu îl ştiu bine, ştie că e super inteligent şi are idei foarte clare. Are deja un super manager, de ce să se gândească la altul? Ca fan al lui Real Madrid, ca om cu inima "blanco" şi ca fan al lui Ancelotti, sper să aibă un sezon fantastic. Sunt fan Real Madrid şi sper ca Ancelotti să rămână acolo. E antrenorul perfect pentru Real Madrid", a declarat Jose Mourinho, citat de AS

"Doar un nebun ar pleca de la Real Madrid. Ăla sunt eu"

 

"Din punctul meu de vedere, doar un nebun ar părăsi Real Madrid atunci când Real Madrid îl vrea. Şi acel nebun sunt eu. Sunt singurul care, după trei ani cu un preşedinte pe care îl iubesc, am decis să plec. Sunt sigur că la primul semn pe care îl primeşte de la Florentino, Carlo va decide să rămână la Madrid, pentru că este perfect pentru Real şi Real este echipa perfectă pentru el", a mai declarat antrenorul Romei. 

"Nu a dat nimeni afară pe nimeni, despărţirea a fost de comun acord. Nu e plăcut că pleacă, dar după trei ani am decis împreună că e timpul să plecăm pe căi diferite", a declarat Florentino Perez la momentul plecării lui Mourinho de la Real Madrid. 

Mourinho vrea să antreneze în Arabia Saudită 

"Cred că într-o zi voi merge în Liga Saudită. Cred că voi antrena acolo, da. Dar nu va fi nici mâine, nici poimâine. Nu ştiu dacă voi mai continua la Roma din 2024. Înainte de finala de la Budapesta, de anul acesta, le-am promis jucătorilor că voi mai sta un sezon. După meciul cu Spezia de pe stadionul Olimpic, le-am promis şi fanilor că voi rămâne. De asta sunt încă aici", a mai spus Mourinho. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel