Fotbal international Mourinho explodează de nervi și susține că AS Roma e dezavantajată de programul prea aglomerat al meciurilor

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

José Mourinho și-a exprimat frustrarea față de ceea ce el a perceput a fi lipsă de înțelegere a oboselii pe care AS Roma o resimte din cauza unui program aglomerat, ceea ce, în opinia sa, a pus echipa sa într-o situație de dezavantaj, transmite Reuters.



După ce vor disputa un meci acasă împotriva lui Lecce, duminică, în Serie A, Roma va călători la Praga pentru un meci din faza grupelor Europa League, joi, și apoi va participa la "Derby della Capitale" împotriva lui Lazio pe 12 noiembrie.

"Unele persoane nu înțeleg ce înseamnă să joci la doar trei zile distanță; nu înțeleg ce înseamnă oboseala", a declarat Mourinho la o conferință de presă sâmbătă.

"După meciurile europene, suntem mereu cei penalizați de program. La fel se va întâmpla și în derby. Lazio va avea un avantaj.

"Dacă clubul nostru nu ridică această întrebare în legătură cu calendarul, iar eu sunt mereu cel care trebuie să o fac, atunci poate că nu ar trebui să mai o fac eu."

Roma se află în prezent pe locul nouă în clasament, cu 14 puncte.

Managerul portughez a oferit și o actualizare cu privire la situația atacantului Paulo Dybala și a mijlocașului Renato Sanches.

"Dybala și Sanches vor fi disponibili, cu toate că forma lor nu este în acest moment optimă. Conform personalului nostru medical, nu există riscuri, iar acesta este exact lucru de care avem nevoie în acest moment", a declarat Mourinho.

Cu toate că Lecce a avut un început bun de sezon, echipa nu a câștigat în ultimele cinci meciuri din campionat și se află, în prezent, pe locul 11, cu 13 puncte.

"Lecce este o echipă foarte puternică în contraatac, rapidă pe aripi și are opțiuni pe bancă pentru a schimba cursul jocului, având și un antrenor valoros. Este o echipă dificil de învins", a adăugat Mourinho.

"Vom încerca să câștigăm mâine și să urcăm în clasament."

dcsport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel