Fotbal international Morata și Joselu, o combinație unică în fotbalul european

Data publicării:
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Morata și Joselu speră să o ajute pe Spania să bată la mare diferență Scoția și să-și ușureze traseul către EURO 2024.



Golgheterii spanioli Morata și Joselu sunt de neoprit. Ei au marcat o mulțime de goluri pentru naționala lor și speră să continue așa și astăzi (La Cartuja 21:45), când Spania se confruntă cu Scoția. Pentru a-și asigura calificarea la EURO 2024, Spania are nevoie de o victorie clară, cu cel puțin două goluri diferență, pentru a anula eșecul suferit în Glasgow. Totuși, echipa lui Luis de la Fuente depinde numai de ea însăși. Nu are nevoie de alte rezultate.

Situația este simplă. Spania se va califica în Germania dacă va câștiga toate cele patru meciuri rămase, dar există și alte variante, inclusiv o posibilă baraj oferit de Liga Națiunilor ca ultimă soluție.

Din fiecare grupă se califică două echipe, dar este mai bine pentru tragerea la sorți să termini pe primul loc și asta înseamnă să începi cu un succes împotriva Scoției și să nu greșești în cele trei partide pe care le mai ai cu Norvegia și Cipru în deplasare și cu Georgia acasă. Dacă va învinge Scoția cu trei goluri diferență, Spania va fi prima dacă va câștiga cele trei meciuri rămase, dar dacă o va face cu două va depinde de golaverajul general, acum favorabil Spaniei cu două reușite în plus față de Scoția (+13 față de +11).

Ultimul venit în lot este Bryan Zaragoza. Jucătorul Granadei a devenit revelația campionatului, după ce a marcat două goluri contra Barcelonei. Selecționerul l-a chemat pe atacant care ar putea primi o șansă la titularizare, așa cum s-a văzut la antrenamentul de la La Cartuja. O ascensiune fulger.

Spaniolii nu își pot asigura calificarea în această etapă. Doar Scoția ar putea obține biletul pentru EURO 2024. Dacă va câștiga cele două meciuri din această săptămână și dacă Norvegia nu va bate Cipru astăzi, Spania va merge la turneul final din 2024 cu două etape înainte de final, conform Marca.

dcsport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel