Superliga Romaniei Momentul în care Valeriu Iftime a intrat în vestiar şi a ameninţat că dă toţi jucătorii afară de la FC Botoşani

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani, afirmă că nu se implică la echipă, dar recunoaşte că sezonul trecut a avut un moment când a vrut să dea afară toată echipa. 



FC Botoşani s-a salvat cu greu de la retrogradare sezonul trecut, în urma barajului cu CS Mioveni, câştigat cu scorul general de 2-0. Valeriu Iftime a recunoscut că după înfrângerea cu Dinamo din decembrie 2023, când FC Botoşani era pe ultimul loc în clasament, a ameninţat că dă toţi jucătorii afară.

"Niciodată nu intru în vestiar în timpul meciului. Când am luat bătaie cu Dinamo, am intrat în vestiar, le-am zis că le plătesc salariile şi la revedere. Au zis că nu sunt sănătos. Şi mă mai duc când mă cheamă antrenorul pentru câte un discurs motivaţional. Dar în rest nu. În cantonament mai cer voie antrenorului să vin, dar numai ca să văd ce le spune, ca filozofie, dar nu dau sfaturi acolo", a declarat Valeriu Iftime la GSP, în emisiunea "Prietenii lui Ovidiu". 

În urmă cu 3 zile, Botoşani a ţinut-o în şah pe Dinamo 

Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate cu FC Botoşani, 2-2 (1-0), vineri seara, pe Stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal.

Dinamo a avut 2-0, dar a fost egalată de FC Botoşani în ultimul sfert de oră al meciului, care a avut în final 13 minute şi 20 de secunde adiţionale.

Kosovarul Astrit Selmani (28) a deschis scorul după o ieşire hazardată a portarului Eduard Pap. Dennis Politic, intrat la pauză, a majorat diferenţa (70), pe contraatac, profitând de o nouă ieşire neinspirată a lui Pap.

Oaspeţii au redus din diferenţă prin Lorand Fulop (76), cu un şut la colţul lung printre picioarele lui Răzvan Patriche. FC Botoşani a egalat prin Eduard Florescu (85 - penalty), după ce portarul Adnan Golubovic l-a faultat pe Juan Kaprof.

Dinamo a încheiat meciul în zece oameni, Raul Opruţ fiind eliminat (90+5) pentru al doilea cartonaş galben.

Dinamo a avut un gol anulat (45+1), marcat de Cătălin Cîrjan, după ce în prealabil a comis henţ.

Oaspeţii au ratat o mare ocazie în min. 53, prin Ştefan Pănoiu, care a şutat peste poartă din 4 metri.

Dinamo câştigase celelalte patru meciuri jucate acasă în acest campionat. Dinamo rămâne cu o singură victorie în ultimele patru etape.

FC Botoşani a ajuns la cinci etape fără victorie, două egaluri şi trei eşecuri, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel