UEFA Euro 2024 Mogoş şi Ianis Hagi, slăbiciunile României în meciul cu Olanda. "I-am analizat bine, acolo au avut probleme şi cu Belgia"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ronald Koeman, selecţionerul Olandei, spune că echipa sa a reuşit să câştige contra României pentru că a exploatat slăbiciunile tricolorilor din banda stângă, unde Edi Iordănescu i-a trimis în teren pe Ianis Hagi şi pe Vasile Mogoş. 



”Uneori este dificil să explici de ce joci prost o dată, apoi poți atinge un nivel bun. Astăzi, începutul de joc a fost dificil, au fost agresivi, au atacat, dar într-un final ne-am găsit precizia cu mingea.

Au avut mari probleme pe partea lor stângă, unde am jucat un fotbal bun. Un aspect esențial a fost că a durat foarte mult până am înscris golul 2. Precizia noastră a fost foarte bună. La mijloc, posesia lui Reijnders, Schouten, Xavi a fost foarte bună, le-am creat mari probleme cu atacurile noastre.

I-am analizat bine, Belgia a avut multe ocazii contra României și noi am avut la fel de multe, mai ales pe partea stângă. Au avut probleme acolo și cu Belgia. Au avut probleme și cu poziționarea lui Xavi Simons, nu este simplu pentru singurul lor jucător de tip număr 6.

Sunt buni, dar cred că ne-am creat multe ocazii. Așa a fost și cu Polonia. Dar cred că încă e loc mult de îmbunătățire. Ne-am creat multe ocazii, dar trebuia să înscriem mai repede golul 2”, a spus Ronald Koeman, la conferința de presă.

Ianis Hagi şi Vasile Mogoş, accidentaţi de Denzel Dumfries 

Fundaşul olandez Denzel Dumfries i-a accidentat în prima repriză a meciului România - Olanda, din optimile EURO 2024, atât pe Ianis Hagi, cât şi pe Vasile Mogoş. Felix Zwayer, arbitrul german care conduce partida, nu a considerat niciunul dintre incidente demn de un cartonaş galben.

În minutul 2, Răzvan Marin a centrat în careu, dar Denzel Dumfries a respins mingea cu capul. În săritură, l-a lovit cu cotul în cap pe Ianis Hagi, provocându-i mijlocaşului român o sângerare puternică. Hagi a trebuit să fie pansat pentru a putea reintra pe teren. Apoi, în minutul 33, acelaşi Dumfries a intrat dur cu umărul în pieptul lui Vasile Mogoş, care a rămas întins pe gazon. 

Vasile Mogoş a fost schimbat cu Bogdan Racoviţan, fundaşul lui CFR Cluj nemaiputând continua partida. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel