Echipa nationala Mitică Dragomir știe ce va face Edi Iordănescu privind viitorul la naționala de fotbal a României

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Viitorul selecționerului Edward Iordănescu la echipa națională de fotbal a României rămâne incert, după ce contractul său a expirat la încheierea parcursului „tricolorilor” la EURO 2024.



După încheierea evoluției echipei naționale la EURO 2024, selecționerul Edward Iordănescu a dat de înțeles, la conferința de presă de după înfrângerea cu Olanda, scor 0-3, că viitorul său nu va mai fi acela de antrenor al formației „tricolore”, dar FRF așteaptă încă decizia finală a acestuia.

Mitică Dragomir crede că Edi Iordănescu va pleca de la echipa națională, întrucât suma pe care FRF i-o propune este prea mică în comparație cu ofertele pe care le are de la cluburile de fotbal din Orientul Mijlociu.

Dragomir: „Nu e băiat prost deloc și are sânge în instalație”

„Convingerea mea e că nu rămâne, că nu îi dau banii necesari. Dacă îi dă peste 1,5 milioane se duce. Sub 1,5 nu rămâne. Am auzit că are un contract în Emirate de 2,5 milioane pe an. Doi ani, 5 milioane. Plus bonusuri și cadouri de la emiri. Are un nume formidabil acum.

Nu e băiat prost deloc și are sânge în instalație. Ca antrenor mai și greșești, că nu ești purtătorul adevărului în meserie. Iar el trebuie felicitat. Că a dus echipa aici”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Gigi Becal, sfat părintesc pentru Edward Iordănescu

„Eu dacă sunt Edi, dacă mă întreabă Edi, ‘Băi, nea Gigi, ce părere ai?’ Eu îi zic ‘Băi, Edi, pleacă’. Părintește îi spun, ca prieten. Îi dau un sfat bun. Îi zic ‘Edi, pleacă’. Păi de ce?’ ‘Păi pentru că ce ai făcut acum, acum ești pe culme. De acum vine căderea’.

De ce vine căderea? Pentru că ce a făcut, a făcut Dumnezeu. Pot ei jucătorii să facă ce vor. Nu avem! Spun unii că îl avem p-ăla, îl avem p-ăla. Pe cine avem? E unul singur, care costă 11 milioane. Să zicem că dau ăia 15 sau 13.

Nu știu cât. De Man e vorba. Și mai e Drăgușin, care costă 30 de milioane. Eu mă refer la valoare de bani. La valoare adevărată. Că își dă Stanciu viața, că are calitate, bravo lui. Dar nu poți să îl pui.”, a spus Gigi Becali.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel