Superliga Romaniei Mitică Dragomir face o analiză categorică a jucătorilor Rapidului: „Îi doare la bască...!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dumitru Dragomir s-a pronunțat în ceea ce privește fotbaliștii echipei giuleștene, înaintea derby-ului de sâmbătă seară, cu FCSB.



Dragomir crede că echipa Rapidului e slabă

Mitică Dragomir nu s-a sfiit să caracterizeze nivelul de joc al fotbaliștilor de la echipa Rapid București. Fostul șef al Ligii crede că formația giuleșteană are o componență slabă, aspect observat mai ales după eșecul cu Sepsi OSK, scor 1-0 pentru covăsneni. 

Rapid București a ajuns la patru înfrângeri la rând în play-off, din tot atâtea meciuri disputate. Giuleștenii se află pe penultima treaptă a clasamentului din play-off, obiectivul lor de a se califica în cupele europene fiind sub semnul întrebării. Aceștia îi vor întâlni pe fotbaliștii de la FCSB, sâmbătă seară, e la ora 20:30, într-un meci care propune o atmosferă incendiară, pe Arena Națională.

CITEȘTE ȘI Elias Charalambous, entuziasmat de prezența mare a suporterilor FCSB, la derby-ul cu Rapid: „Fanii vor face o atmosferă incendiară”

Mitică Dragomir: „Djokovic e operat de reflexe!”

Dumitru Dragomir a susținut că lotul echipei Rapid București este foarte slab, făcând caracterizarea foștilor jucători ai lui Cristiano Bergodi:

„Îi doare la bască pe fotbaliști! Dacă ai valoare, ai rezultate. Djokovic e operat de reflexe, Rrahmani are valoare într-o combinație de doi-trei fotbaliști care știu să paseze. 

Burmaz e de de divizia B în Anglia, Emmers e de liga a treia în Anglia. Borza are valoare”, a declarat Dumitru Dragomir, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel