Liga Campionilor Mitică Dragomir a desființat un jucător „roș-albastru”, după primul meci contra Maccabi Tel Aviv. Ce fotbaliști din Superliga „aleargă de nebuni”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a reușit să încheie prima manșă a turului al doilea preliminar din Champions League doar cu un rezultat de egalitate.



Campioana Superligii a încheiat la egalitate meciul împotriva echipei israeliene Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, pe stadionul „Steaua” din București, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Manșa secundă în fața celor de la Maccabi, din deplasare, este programată pe 31 iulie, de la ora 21:00, la Budapesta.

Dragomir: „El face totul la echipă și nu-i iese nimic”

Mitică Dragomir nu s-a abținut din a examina prestația „roș-albaștrilor” de marți seară, spunând ce jucător al FCSB-ului ar trebui să se axeze doar pe anumite faze din jocul echipei.

„Dacă nu-l liniștește un antrenor pe băiatul ăsta (n.r. - Darius Olaru), strică tot mecanismul echipei Steaua (n.r. - FCSB). E unul dintre cei mai buni fotbaliști din țară, el bate cornere, el bate lovituri, el bate tot, 30-40% greșit! Lasă-l de pe partea dreaptă să bată Ștefănescu care lovește mingea excepțional.

El face totul la echipă și nu-i iese nimic. Se poate și accidenta din dorința de a face atât de mult. Cine spune că a jucat bine ieri (n.r. – marți) mă iau cu el la bătaie. E fotbalist bun, iese în evidență datorită faptului că aleargă bine, dar nu e eficient. Ce, că bate 11 metri?!

Nu înțeleg de ce nu bagă două vârfuri de atac acasă. Să fi jucat cu Miculescu și cu Popa... Popa n-a primit două pase! Ce mijlocași sunt ăștia care nu intră în combinație cu vârful de atac, care nu-i dă o minge pe poziție viitoare, care nu-i dă o minge filtrantă? Ce, că alergi de nebun?!”, a analizat Mitică Dragomir.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali s-a convins: „Acolo s-a văzut diferența!” Ce jucător nu va prinde următorul 11 în returul cu Maccabi

 

„Dă boala în ei alergând”

„Dacă ești o echipă cum e a lui Dorinel Munteanu de la Galați care aleargă de nebuni, că nu poți să scoți un jucător în evidență, dar prin alergătură egalează valoare, asta este altceva. Dar la FCSB nu este așa. Singurul care a încercat să mai dea o pasă era Ștefănescu. Olaru voia să le facă el pe toate. E brambureală.

FCSB are valori, nu are o echipă. Echipă se face greu. Din jucători mediocri la Galați, ăla scoate niște rezultate, dar scoate pentru că dă boala în ei alergând. Altul retrograda ușor cu Galațiul”, a mai spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel