Sporturi Mirel Drăgan, invitat special la gala Power Slap din Abu Dhabi! Va fi însoţit de Raluca Bădulescu!

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Mirel Drăgan
Facebook Mirel Drăgan

Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la Kempo si maestru emerit al sportului, va participa ca invitat special la gala Power Slap din Abu Dhabi, pe 24 octombrie.



Power Slap este prima organizație de lupte cu palme din lume, licențiată în statul Nevada. Sunt prezenți concurenți din întreaga lume care se luptă pe scenă dand si primind palme.

Cu un debut in boxul profesionist incununat de 8 victorii si nici o înfrângere, Mirel și-a luat câteva zile de relaxare în urma ultimei victorii din ringul de box, cu Olah Pal,  la Dracula Boxing Show. Drăgan va reprezenta România la acest eveniment de renume alaturi de Raluca Bădulescu si principalul sau sponsor, o cunoscuta casa de pariuri.

Participarea lui Mirel Drăgan în calitate de invitat special, subliniază recunoașterea internațională de care se bucură sportivul nostru in UFC, gala Power Slap fiind detinuta de Dana White, șeful Ultimate Fighting Championship.

Sursa: Arhiva personală Mirel Drăgan

Mirel Drăgan a explicat care e reţeta succesului său

“De la meciuri pe mine nu mă distrage absolut nimic, sunt focalizat doar pe meci. Nu mă distrage o femeie frumoasă sau altcineva. Eu nu sunt cuceritor, îmi văd de treaba mea. Când vine vorba de cariera mea sportivă, nimic nu mă poate distrage.

Știu că există un mit conform căruia nu ai voie să ai relații intime înainte de meci. Eu țin cont mereu de acest mit și până acum a fost totul ok. E vorba de săptămâna dinainte de meci, când trebuie să mă concentrez doar pe asta.

Cele mai importante momente au fost atunci când am ieșit campion european, chiar și atunci când am ieșit campion național. Sunt emoții, sunt trăiri, sunt ani de muncă în spatele acestor rezultate”, a declarat Mirel Drăgan într-un interviu pentru Fanatik în 2023. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Sporturi




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel