Superliga Romaniei Mircea Rednic nu a iertat pe nimeni după FCSB - UTA 2-0. "Unii pot chiar să plece, eu nu mă joc"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mircea Rednic a fost extrem de supărat pe jucătorii săi după FCSB - UTA Arad, scor 2-0. Antrenorul a spus că unii jucători pot pleca de la echipă. 



"Dezamăgit că am fi meritat mai multe, ținând cont de ocaziile pe care le-am avut înainte să deschidă ei scorul. Asta s-a întâmplat și la Botoșani, și acasă. Normal, cu cei noi încă mai am răbdare, dar ținând cont de ce ocazii ai...

La 1-0 avem ocazie cu Cîmpanu singur la 11 metri, fără presiune, vrei să dai lângă bară când ai posibilitatea să te și oprești. Sunt situații și ne jucăm cu ocaziile. N-a fost un teren reușit, chiar e rușinos ce se întâmplă în București. Capitala țării, pe unul (n.r.- un stadion) nu se poate juca, altul în paragină. De-abia puteau jucătorii să se țină pe picioare. Păcat!

Ne-am relaxat în momente în care n-ar fi trebuit. Am făcut efort bun, au fost momente bune de joc în care ne-am creat situații și am avut ritm, chiar i-am surprins. Ca joc n-ai ce să reproșezi, dar trebuie să aducem un atacant care s-o bage în poartă, că asta ne lipsește. Ducem mingea în careu, avem ocazii.

Normal că s-au auzit țipete, îți dai seama! Te joci cu ocaziile? E păcat de munca făcută în teren. Mai multă concentrare, noi ne relaxăm când avem situații din astea. Mai ales cu cea mai bună echipă din țară. Le-am dat două zile libere, cred că unii erau deja cu gândul la vacanță. N-o să mai fie!

Unii dintre ei chiar pot să plece, eu nu mă joc. Primești șanse, trebuie să dovedești că meriți. Cui nu-i convine, pleci acasă! Unii n-au acceptat concurența și au plecat", a declarat Rednic. 

FCSB a obţinut doar a doua sa victorie în acest campionat, la primul său meci jucat pe Stadionul Arcul de Triumf.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de sud-africanul Siyabonga Ngezana (16), cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă executată de Octavian Popescu, şi de Alexandru Băluţă (87), după o pasă oferită de Daniel Popa.

FCSB a ratat un penalty (58), şutul lui Alexandru Băluţă fiind apărat de portarul Robert Popa. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un henţ comis de Ibrahima Conte la şutul lui William Baeten.

FCSB a mai avut ocazii bune de gol prin Băluţă (71), al cărui lob a fost agăţat de portarul Robert Popa, şi Malcom Edjouma (79), care a reluat din voleu, dar mingea a fost blocată de Ravy Tsouka.

UTA a ratat şansă mari de gol prin Jordan Kadiri (2) şi Alexandru Cîmpanu (54), din poziţii ideale. Şutul lui Raoul Cristea (90+4), din marginea careului, a fost apărat de Ştefan Târnovanu.

FCSB venea după două înfrângeri consecutive în Superligă.

UTA are două egaluri şi două înfrângeri în ultimele patru etape, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel