Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate meciul cu FC Hermannstadt, scor 1-1, pe teren propriu, în a IX-a etapă a Superligii.



Golurile partidei de luni seară au fost înscrise de Aurelian Chitu (FC Hermannstadt, min. 64) și Joao Pedro (UTA Arad, penalty, min. 74). Meciul din a noua etapă a Superligii s-a desfășurat pe Arena „Francisc Neuman” din Arad.

Mircea Rednic: „Am pierdut mijlocul terenului, n-am reușit să-i blocăm”

„La final, pot să spun că sunt mulțumit că am reușit să scoatem un punct. Am avut o primă repriză bună, am început cu o bară, am controlat jocul, ei au avut două situații pe contraatac. N-am avut ocaziile din celelalte meciuri.

Adversarul ne-a blocat bine, am exagerat cu posesia lentă, previzibilă, cu pase înapoi. Repriza a doua am început prost, trebuie sărecunosc. Foarte multe mingi pierdute. S-a văzut și oboseala la unii jucători.

Am pierdut mijlocul terenului, n-am reușit să-i blocăm. N-am contat în față, e compartimentul în care suferim. Atacanții nu au ținut de minge, cum a fost Chițu la ei. Știam că suferim, jucătorii au venit foarte târziu, n-au ritm.

Bine că am egalat, că băieții au crezut. Am avut o situație în care puteam să marcăm golul 2, dar nu era corect. Se simte o presiune din partea suporterilor. Toți ne dorim mai mult, merită să facem mai mult, dar să nu uităm că aici, acasă, n-am pierdut cu echipe grele.

Au fost meciuri mult mai bune, astăzi Sibiul a fost mult mai bună decât noi, mai ales în repriza a doua. Ne-am propus să facem mai mult, dar pauza asta chiar nu ne-a ajutat, chiar dacă am lucrat bine. Am simțit-o, e normal să fii dezamăgit. Le-am spus în vestiar că trebuie să rămânem pozitivi”, a declarat Mircea Rednic după remiza dintre UTA Arad și FC Hermannstadt.

După cele nouă etape disputate în Superliga României, UTA Arad acumulează opt puncte și se clasează pe locul 14, în timp ce FC Hermannstadt se află pe a șaptea poziție, cu 12 puncte.

Echipe de start

UTA Arad: R. Popa – Dozi, Poulolo, Benga, Trif – Fabry, Van Durmen, Hrezdac – Costache, Kadiri, Omondi

FC Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, I. Stoica, Goncalves – Murgia, Ivanov – Balaure, Deaconu, Stoica – Chițu

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel