Superliga Romaniei Mircea Rednic, antrenorul etapei a XI-a a Superligii. Ce jucători au fost incluși în echipă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Specialiștii fotbalului românesc au desemnat cei mai buni jucători ai etapei a XI-a a competiției Superligii.



Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat cum arată echipa rundei a XI-a a Superligii.

Echipa ideală a etapei a XI-a

PORTAR

Ștefan Târnovanu (FCSB) - Cinci intervenții dintre care trei incluse în cateegoria „supersave-uri”. A fost declarat „Jucătorul meciului” pentru a patra oară în ultimele șase deplasări ale roș-albaștrilor la Sfântu Gheorghe.

FUNDAȘI

Ricardinho Miranda (Petrolul Ploiești) - A marcat și a deschis drumul prahovenilor spre o victorie categorică, în urma căreia ploieștenii și-au consolidat locul în zona de play-off.

Guilherme Soares (Politehnica Iași) - Pe lângă prestația ireproșabilă din defensivă, a marcat golul victoriei, primul din contul său în Superligă.

Diego Zivulic (Oțelul Galați) - A fost ca un zid în fața adversarilor. A câștigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Nicușor Bancu (Universitatea Craiova) – Două pase decisive, atitudine de căpitan! Prinde pentru a treia oară în acest sezon „Echipa etapei”.

MIJLOCAȘI

Mihnea Rădulescu (Petrolul Ploiești) - Puștiul minune al Petrolului a reușit o dublă, ajungând la patru goluri marcate în sezonul curent.

Dario Canadija (Gloria Buzău) - A blocat din timp multe dintre acțiunile ofensive inițiate de adversari. În plus, a marcat golul în urma căruia buzoienii au obținut prima victorie de pe teren propriu.

Florin Tănase (FCSB) - Primul gol de la revenirea întricoul roș-albaștrilor s-a dovedit a fi unul decisiv. Trebuie remarcatși efortul depus pe toată durata partidei.

ATACANȚI

Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova) - Un fotbalist cu calități tehnice deosebite! Grație dublei din această etapă, Baiaram a ajuns la 24 de goluri în 142 de meciuri jucate în Superligă.

Valentin Costache (UTA Arad) - Utillizat de Mircea Rednic pe un post surpriză, care i-a oferit și mai multe șanse în ofensivă, a contribuit la succesul echipei sale cu un gol și o pasă decisivă.

Eric Omondi (UTA Arad) - Fabulos! Gol și două pase decisive în victoria spectaculoasă izbutită de arădeni în duelul dintre campioanele provinciei.

ANTRENORUL ETAPEI

Mircea Rednic (UTA ARAD) - A pregătit excelent duelul cu CFR. S-a bucurat la final de o victorie importantă, care a pus capăt unei serii cu rezultate mai puțin reușite.”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel