Superliga Romaniei Mircea Rednic a discutat cu Alibec înainte ca fotbalistul să semneze cu Farul. „Nu putea și ăla să mai aștepte perioada de întrerupere...”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de fotbal UTA Arad primește vizita celor de la Farul Constanța, luni, 26 august, într-un meci din a șaptea etapă a Superligii.



Mircea Rednic a caracterizat echipa condusă de Gică Hagi ca fiind inconstantă la începutul noului sezon al Superligii, dar revenirea lui Denis Alibec la formația constănțeană reprezintă un plus la lotul Farului.

„Farul e o echipă inconstantă în acest început de sezon”

„Legat de lot, pe Ilie nu am reușit să îl recuperăm. E la 80%, dar nu vrem să riscăm. El va începe cu grupul după meciul cu FCSB, nu vrem să riscăm, pentru că e mai delicată accidentarea lui și nu vrem să-l pierdem după, încă pentru două luni. În rest, toți sunt bine. Dumiter s-a dus pentru încă o infiltrație la București, dar vine mâine (n.r. azi, 25 august) și intră în lot.

Cei noi care au venit vor fi în lot și, în funcție de ce nevoie o să am de ei, o să joace. Ăsta e un lucru bun, pentru că am suferit la schimbări, la jucătorii care au intrat, iar eu sunt ferm convins că jucătorii care au venit vor aduce un plus și la calitate, și la forță. Am pierdut cam multe dueluri la ultimul meci.

Am bancă acum, sunt ok. Farul e o echipă inconstantă în acest început de sezon. Au și argumente, pentru că au schimbat și ei jucători, au schimbat, au venit alții. Așa cum se întâmplă la orice echipă la început de sezon. Inconstanță în joc, au avut o repriză slabă la meciul cu Sibiu (FC Hermannstadt), repriza a doua foarte bună.

Au jucători de calitate, se înțeleg, acum a venit și Alibec... nu putea și ăla să mai aștepte perioada de întrerupere... Glumesc, și noi am vorbit cu el, dar a ales să meargă la Farul, pentru că el cunoaște foarte bine locul, se înțelege bine cu Hagi și a ales să meargă acolo. E un plus, dar acum nu știm dacă el e pregătit să joace de la început sau dacă intră la fel cum a intrat în meciul anterior.”, a spus Mircea Rednic, despre echipa Farului.

CITEȘTE ȘI Gică Hagi vrea trei puncte din deplasarea de la Arad. Ce spune despre stadionul din Constanța

UTA Arad e în discuții cu doi atacanți

Antrenorul arădenilor a mai dezvăluit faptul că echipa se află în discuții cu doi atacanți, chiar dacă lotul actual este unul complet, „care are calitate”.

„Pentru un atacant, vom face eforturi, nu o să fie probleme... (Alibec) e român, e internațional, și au mai fost alți jucători care au mai semnat prin alte părți și noi eram dispuși să le dăm cât cereau, dar au preferat să meargă la prieteni, ba că pentru oraș, ba că obiectivul...

Nu numai noi am început prost, și alte echipe au început prost: FCSB, Rapid. Și noi avem calitatea să ne revenim. O spun în continuare: avem echipă! Important e ca cei care au venit să se integreze, să reușesc să îi fac să fie 100% din punct de vedere fizic.

Avem o problemă, pentru că am avut, până acum, un singur atacant, dar acum problemele s-au rezolvat. Avem un lot complet. Suntem în discuții cu doi atacanți cu talie, asta îmi doresc să văd, pentru că sunt moment în joc în care avem nevoie de un atacant care ține de minge, mai dă timp de respiro pentru jucători...”, a mai spus Rednic, în conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța.

Partida dintre UTA Arad și Farul Constanța va avea loc pe Arena „Francisc Neuman” din Arad. Aceasta va fi condusă de arbitrul Marcel Bîrsan.

 

Rezultatele echipei UTA Arad, în primele șase etape

UTA Arad - Rapid București, scor 1-1

Universitatea Craiova - UTA Arad, scor 4-2

UTA Arad - „U” Cluj, scor 0-0

Unirea Slobozia - UTA Arad, scor 0-1

UTA Arad - Oțelul Galați, scor 1-1

FC Botoșani - UTA Arad, scor 1-0

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel