Echipa nationala Mircea Lucescu le-a zis să fie titulari la cluburi, dar tricolorii au dezamăgit. Care au fost singurele excepţii

Data publicării:
Foto DCSport
Foto DCSport

După victoria cu Lituania, scor 3-1, din Liga Naţiunilor, Mircea Lucescu le-a transmis tricolorilor să meargă la cluburi şi să fie titulari, pentru a nu mai avea probleme cu convocările. 



"Duceţi-vă la cluburi, încercaţi să fiţi titulari acolo, încercaţi să jucaţi permanent, ca atunci când venim aici să nu avem probleme la intervalul acesta de 3 zile să jucăm. Vă felicit încă o dată, 3-1 este extraordinar. Ne vedem la următoarea întâlnire, în octombrie. O să ţinem legătura. Vă doresc să fiţi sănătoşi în primul rând", a declarat Mircea Lucescu în faţa jucătorilor în vestiar. 

Radu Drăguşin, rezervă neutilizată 

În derby-ul Londrei, Tottenham - Arsenal, Radu Drăguşin a rămas pe banca de rezerve, Ange Postecoglou preferând să înceapă meciul cu perechea de fundaşi Romero - Van de Ven. Chiar dacă fundaşul argentinian a greşit la golul tunarilor, Radu Drăguşin a rămas pe banca de rezerve tot meciul. 

Sunt însă şanse ca Radu Drăguşin să joace în următorul meci al lui Tottenham, după ce Cristian Romero i-a taxat pe şefii lui Tottenham. 

CITEŞTE ŞI Tensiuni în vestiarul lui Tottenham. Cristian Romero a greşit la golul lui Arsenal, dar i-a acuzat pe şefii echipei

Denis Drăguş, rezervă, introdus în teren şi scos înainte de final 

În derby-ul Turciei, Trabzonspor - Beşiktaş, Denis Drăguş a început ca rezervă, dar a fost introdus în repriza a doua pe teren. Evoluţia sa a fost însă sub aşteptări, iar antrenorul lui Trabzonspor a decis să îl înlocuiască pe atacantul român până la final. 

"Drăguș a fost deconectat de la meci! Am decis după ceva timp să îl scot. Putem privi evoluția lui ca pe un eșec", a transmis antrenorul Senol Gunes. 

Alexandru Mitriţă, titular la Craiova, s-a făcut remarcat cu un penalty ratat 

Alexandru Mitriţă, omul care a întors soarta meciului cu Lituania de pe Ghencea, a fost titular la Universitatea Craiova contra celor de la Poli Iaşi, însă a ratat o lovitură de la 11 metri la scorul de 1-0 pentru ieşeni. Noua echipă a lui Emil Săndoi s-a impus în final cu 2-0. După meci, Mitriţă a răbufnit pe reţelele sociale. 

”Am decis să scriu acest mesaj pentru a exprima o preocupare importantă. În urma meciului de aseară, au fost aduse insulte la adresa copiilor mei şi a familiei mele, iar acest lucru nu poate fi acceptat. Dacă aveţi nemulţumiri, vă rog să le direcţionaţi către mine, nu către cei dragi mie, care nu au nicio legătură cu aceste situaţii. Înţelegem cu toţii că trecem printr-o perioadă dificilă, dar sunt convins că vom reveni mai puternici. Vă rog să dați dovadă de respect!

FITI MAI BUNI!”, a scris Alex Mitriță pe Instagram. 

Răzvan Marin, titular într-un meci dezastru pentru Cagliari: 0-4 cu Napoli

În ciuda faptului că echipa sa a fost umilită, Răzvan Marin a fost considerat cel mai bun jucător al celor de la Cagliari, fiind notat cu 6, cea mai mare notă din echipă. 

”Oriunde l-ai pune, trece de la mijlocaș la regizor ca nimeni altul. Pierde mult prea multe mingi, dar din afara careului lovește bara transversală”, au scris cei de la Tuttomercatoweb. 

Deian Sorescu, pe banca de rezerve 

Fundaşul Deian Sorescu a început de pe banca de rezerve în meciul pe care echipa sa, Gaziantep, l-a pierdut cu 3-2 în faţa celor de la Sivaspor. El a jucat doar 18 minute în acest meci. 

O veste proastă este și accidentarea lui Marius Marin, care a jucat bine în Salernitana - Pisa 2-3, dar a avut probleme musculare și n-a putut duce mai mult de 78 de minute.

Ianis Hagi a rămas în continuare la echipa a doua a lui Glasgow Rangers, iar antrenorul Philippe Clement a anunţat din nou că nu s-a răzgândit în privinţa românului. 

Singurele excepţii, portarii 

Florin Niţă a jucat bine pentru Damac, în victoria cu 3-1 în faţa celor de la Al-Okhdood, în timp ce Horaţiu Moldovan a închis poarta pentru Sassuolo, la primul său meci ca titular în Serie B. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel