Echipa nationala Mircea Lucescu, discurs de învingător în vestiarul naţionalei după meciul cu Lituania: "Mergeţi la cluburi, încercaţi să fiţi titulari"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mircea Lucescu a (re)debutat pe banca naţionalei cu 2 victorii, 3-0 în Kosovo şi 3-1 pe Ghencea cu Lituania. 



"De data asta, jucătorii care au intrat au salvat meciul şi îi felicit. Bravo tuturor pentru că nu aţi cedat niciun moment. Pentru că într-un joc ca ăsta, cu astfel de jucători, puteaţi să cedaţi. Puteaţi să cedaţi fizic şi noi să pierdem meciul. N-aţi cedat, cu mijloacele pe care le-aţi avut. Cu calităţile voastre fizice inferioare lor, aţi făcut faţă. V-aţi bătut, v-aţi sacrificat. Pentru mine este extraordinară această ultimă parte a jocului, în care v-am văzut că nu acceptaţi să nu schimbăm rezultatul. Şi ăsta e lucrul cel mai important într-o competiţie. Aţi avut un final de meci electrizant, foarte bun. Vă felicit încă o dată pe toţi, pe Mitriţă în mod deosebit. Pentru că aştepta şi el să vină şi să marcheze. Vedeţi ce înseamnă jucătorii de rezervă atunci când sunt pregătiţi şi dau un ajutor celorlalţi. Au intrat foarte bine şi acelaşi lucru se întâmplă cu toţi cei care sunt aici. Toţi sunteţi componenţi ai echipei naţionale, toţi sunteţi titulari. 

Sigur, eu sunt obligat de regulament să am 11 jucători şi alţi 5 pe care să îi bag. Important e ce trebuie să facă. Bravo şi ţie, Alibec. Ai intrat foarte bine şi cu sprintul, şi cu pasa de la golul 3. Au fost cu totul deosebite. Nu vă nominalizez pe toţi, pentru că toţi meritaţi felicitări. Vă îmbrăţişez cu drag. 

Duceţi-vă la cluburi, încercaţi să fiţi titulari acolo, încercaţi să jucaţi permanent, ca atunci când venim aici să nu avem probleme la intervalul acesta de 3 zile să jucăm. Vă felicit încă o dată, 3-1 este extraordinar. Ne vedem la următoarea întâlnire, în octombrie. O să ţinem legătura. Vă doresc să fiţi sănătoşi în primul rând", a declarat Mircea Lucescu în faţa jucătorilor în vestiar. 

Alexandru Mitriță îi mulțumește lui Mircea Lucescu pentru încrederea acordată

Alexandru Mitriță a afirmat, la finalul partidei România - Lituania, scor 3-1, în Liga Națiunilor la fotbal, că selecționerul Mircea Lucescu a avut încredere în el, în ciuda faptului că alte voci au fost critice la adresa sa în ultimul timp.

„Toată lumea aștepta gol de la mine, mai ales eu. Mă bucur foarte mult că am câștigat și abia apoi că am reușit să marchez”

„Domnul Lucescu a avut încredere în mine, chiar dacă în ultima vreme s-a vorbit urât la adresa mea. Pentru mine este o onoare să joc la echipa națională. Sunt emoții foarte mari, cât ești pe bancă ai mai multe emoții, pe teren ești focusat pe ceea ce se întâmplă. Important este că am câștigat și că am acumulat șase puncte.”, a spus Mitriță.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel