UEFA Euro 2024 Mircea Lucescu a găsit vinovatul din formația Ucrainei. Cum a reușit România victoria la debutul de la EURO 2024

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

„Il Luce” a explicat, într-o intervenție pentru jurnaliștii ucraineni, cum au reușit „tricolorii” să învingă o echipă mult mai bine cotată, spunând care este jucătorul ce a comis cea mai mare greșeală în partidă.



Mircea Lucescu: „Jucătorii români au fost mai motivați”

În calitate de fost antrenor al cluburilor de fotbal ucrainene Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, Mircea Lucescu a oferit o declarație jurnaliștilor ucraineni, spunându-le care au fost greșelile elevilor lui Serghei Rebrov, dar și cine este „vinovatul” meciului de luni seară, încheiat cu victoria României, scor 3-0.

„Echipa națională a României a demonstrat că poate juca fotbal împotriva oricărei echipe. Jucătorii români au fost mai motivați decât cei ai Ucrainei. Cel mai important moment al meciului a fost marea greșeală a lui Andrei Lunin (n.r. - golul lui Nicușor Stanciu).

Primul gol a schimbat complet situația de pe teren. În această situație, Ucraina a fost incapabilă să găsească soluții.”, a spus Mircea Lucescu, pentru sport.ua.

CITEȘTE ȘI Cuvinte mari din partea celui mai selecționat „tricolor” din istorie. „Eu m-am simțit mândru”

Programul României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 3-0)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel