Echipa nationala Mircea Lucescu a decis să nu îl mai convoace pe George Puşcaş la naţională

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După doar două meciuri la echipa naţională, Mircea Lucescu ar fi decis să excludă un jucător din lot. Este vorba despre atacantul George Puşcaş, unul dintre preferaţii fostului selecţioner, Edward Iordănescu. 



Informaţia a fost oferită de jurnalistul Decebal Rădulescu la Digisport. Acesta a spus că totul a plecat de la decizia lui Mircea Lucescu de a-l lăsa în afara lotului pentru meciul cu Lituania pe atacantul lui Bodrum.

”Apropo de echipa națională, de jucători capricioși... Pușcaș, după ce a aflat că va fi în tribună, a spus: 'Eu îmi iau bagajul și plec'. Nea Mircea i-ar fi spus 'Du-te, dacă vrei să pleci, du-te acasă'. Și de asta ar fi hotărât să nu-l mai cheme la națională”, a dezvăluit Decebal Rădulescu la Digi Sport Special.

De altfel, George Puşcaş nu a fost la stadionul Ghencea la meciul dintre România şi Lituania, câştigat de tricolori cu 3-1. 

Mircea Lucescu spune că încă nu i-a învăţat pe toţi jucătorii naţionalei 

”Mă străduiesc să cunosc bine jucătorii. Îi cunoșteam doar așa puțin. Nici acum nu-i cunosc pe toți pe numele mic, pe prenume.

Mai și greșesc. Nu se poate peste noapte. Este o problemă extrem de serioasă pentru mine”, a spus Lucescu, la conferința de presă, de după meci.

Promisiunea făcută de Alex Mitriţă lui Mircea Lucescu

La conferinţa de presă de după meci, Mircea Lucescu nu a vrut să spună ce i-a zis lui Alexandru Mitriţă după golul marcat, dar a explicat ce promisiune a făcut fotbalistul după ce a fost din nou convocat la naţională. Amintim că fostul selecţioner Edi Iordănescu nu l-a mai chemat pe Mitriţă la naţională după un conflict cu acesta. 

"De 2 ani de zile îşi dorea să vină în lotul naţional, mi-a mulţumit. S-a comportat extraordinar. A promis că nu va mai face niciodată niciun fel de opoziţie, dacă joacă sau dacă nu joacă. Vrea să fie cât se poate de mult timp la echipa naţională, indiferent de statutul său. Este cel mai mare câştig. M-a ajutat şi Răzvan în legătură cu el, mi-a dat nişte sfaturi foarte serioase. Ne ajutăm, că suntem tată şi fiu", a declarat Mircea Lucescu. 

"Trebuie să ne focusăm la fiecare antrenament pentru că am văzut că astăzi puteau să întoarcă rezultatul, dar s-a văzut că suntem o echipă unită. Toată lumea aștepta gol de la mine, mai ales eu. Mă bucur foarte mult că am câștigat și abia apoi că am reușit să marchez”, a mai declarat Mitriță, după meci.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel