Gimnastică Milionara Simone Biles răspunde ultimelor acuzații privind scutirea de la un împrumut pentru studii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gimnasta americană Simone Biles (27 de ani) a fost acuzată de actrița Roseanne Barr că ar fi primit o scutire a unui împrumut pentru studii în valoare de 44.000 de dolari.



Americanca Simone Biles, considerată una dintre cele mai mari gimnaste din toate timpurile, a fost criticată de actrița conservatoare Roseanne Barr că ar fi primit o scutire a unui împrumut pentru studii în valoare de 44.000 de dolari.

Biles este cea mai decorată gimnastă din istorie, iar după performanța sa din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, sportiva în vârstă de 27 de ani a ajuns la un total de 11 medalii olimpice.

În ciuda tuturor realizărilor sale, gimnasta din Texas nu este imună la controverse. Acuzația venită din partea actriței a stârnit critici la adresa lui Biles, iar mulți utilizatori au pus sub semnul întrebării modul în care o persoană cu o avere de peste 14 milioane de dolari ar putea beneficia de bani publici destinați celor aflați în nevoie, potrivit celor de la Marca.

Răspunsul lui Biles nu a întârziat să apară

Simone Biles a reacționat pe rețelele de socializare, abordând zvonurile care o implică. Ea a scris, pe contul său de X, că lumea „chiar trebuie să înceteze să mai creadă tot ce citește pe internet”.

Legenda gimnasticii Nadia Comăneci, cu nouă medalii olimpice în palmares și care a obținut prima notă de 10 din istoria gimnasticii, la JO Montreal din 1976, a declarat că americanca Simon Biles este actuala referință a gimnasticii mondiale, așa cum a fost mai multe decenii, dar are o concurență puternică în brazilianca Rebeca Andrade, care a strălucit la Jocurile Olimpice de la Paris.

Simone Biles este marea campioană de azi, consideră Nadia Comăneci, care a fost reperul acestui sport timp de decenii. Totuși, din urmă vine Rebeca Andrade, în vârstă de 25 ani, cu 6 medalii olimpice (2 de aur) și 9 mondiale (3 de aur), iar Nadia vede un duel interesant între cele două campioane.

„Jocurile de la Paris au reprezentat un duel total între cele două. Sunt două gimnaste diferite. Una cu multă forță și multă tehnică, iar cealaltă mai divă, cu mai multe aptitudini artistice. Am fost în Sao Paulo acum zece zile cu Rebeca, vorbeam cu ea și pare o sportivă grozavă. Nu știu care dintre cele două va merge mai departe.

Biles este, fără îndoială, gimnasta de referință de azi. Până acum câțiva ani eram eu. La fiecare 15 ani, mai mult sau mai puțin, apare o nouă generație care reprezintă un stil complet diferit de cel precedent, iar Biles este acum standardul la nivel mondial”, a spus campioana din Onești, într-un interviu pentru EFE.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Gimnastică




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel