Superliga Romaniei Mijlocaşul Robert Ion a făcut caracterizarea lui Luis Phelipe, noul jucător de la FCSB. Ce şanse are să se impună la echipa lui Becali

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Robert Ion, mijlocaşul celor de la Poli Iaşi, crescut la FCSB, a făcut caracterizarea lui Luis Phelipe, jucător recent transferat de Gigi Becali. 



"Este un brazilian tânăr, se vede că are calitate, a văzut toată lumea. Dar eu i-am spus, l-am sfătuit, i-am spus că e total diferit ce se întâmplă la FCSB față de alte echipe. Deja nu mai e un secret că domnul Gigi Becali e cel mai important acolo și el ia foarte multe decizii. I-am spus că la antrenamentele de la FCSB nu există să nu te antrenezi 100%. La Iași mai avea zile, ca orice jucător, în care nu era poate 100%. Are calități, calități foarte bune, singurul lucru e să poată să ducă ritmul zi de zi la antrenamente, cum își doresc cei de la FCSB.

Și alt detaliu foarte important, cum o să se acomodeze cu viața de București. Ai stat la Iași, e foarte posibil să te fure peisajul în București. El acum nu știu dacă e obișnuit, și din Brazilia... știți cum sunt brazilienii, capricioși, le place viața. Dar el e un copil cuminte, chiar e un copil cuminte. Are și familie. e jucător foarte bun și un băiat foarte frumos, ca și caracter. Un băiat vesel, de vestiar.

Toți de la Iași suntem la câteva luni distanță de un transfer important, el a venit acum patru - cinci luni și a prins cea mai puternică echipă din România. E bun pentru el acest transfer, dar ne arată că lumea se uită la ce fac jucătorii Iașului", a declarat Robert Ion conform sport.ro

FCSB a plătit 200.000 euro pentru transferul lui Luis Phelipe de la Poli Iaşi. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel