Echipa nationala Mihai Stoichiţă vrea Germania la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Data publicării:
Facebook UEFA
Facebook UEFA

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a spus grupa în care şi-ar dori să fie repartizată România la EURO 2024. 



"Am şi ales o grupă. Germania, Scoţia, Slovacia. Eu aşa cred (n.r. că mergem mai departe din grupa asta)", a declarat Mihai Stoichiţă la Liga Digisport. 

Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 are loc pe 2 decembrie, la Hamburg, iar România este în urna a doua valorică. 

CITEŞTE ŞI România, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024. Echipele cu care putem pica în grupe

"Nu îmi doresc niciun adversar să îl avem şi nici să îl evităm. Trebuie să ne bucurăm de acest parcurs, să ne pregătim cât mai bine pentru EURO. Acolo vor fi echipe de nivel extrem de ridicat şi trebuie să facem o impresie bună şi acolo şi am încredere că o putem face. Nu în ultimul rând, îmi doresc ca la EURO românii, suporterii echipei naţionale, să vină în număr cât mai mare, să creadă în această echipă. Această echipă a arătat ce poate, românii au răspuns, au venit la stadion în număr incredibil de mare, sunt sigur că milioane au fost în faţa televizoarelor. Trebuie să înţelegem că împreună suntem mai puternici. 

Trebuie să fim mai toleranţi unii cu alţii, şi atunci când lucrăm împreună, cu siguranţă putem produce lucruri deosebite. Echipa naţională a României poate face lucruri frumoase la EURO, aşadar veniţi alături de aceşti băieţi", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă de după meci. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel