Superliga Romaniei Mihai Stoica nu a trecut peste eşecul cu Oţelul Galaţi. "Ne-am făcut de râs!"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a fost învinsă de Oţelul Galaţi în etapa a III-a, pe stadionul Ghencea, scor 0-2. Gălăţenii au marcat prin Juri Cisotti şi Diego Zivulic, câte un gol pe repriză. 



Deşi au trecut trei zile de la acel meci, Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, nu a trecut încă peste eşec. Cu o zi înainte de duelul cu Maccabi Tel Aviv din Liga Campionilor, MM Stoica a spus că toate criticile adresate FCSB-ului sunt complet fondate. 

"Criticile venite au avut un fundament solid, pentru că ne-am făcut de râs la meciul cu Galaţiul. Ne-am făcut de râs. Mai rău nu se putea! Când joci prost, trebuie să te aştepţi la replici de genul ăsta. Sper ca mâine replicile să fie de altă natură", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport. 

Elias Charalambous i-a criticat pe jucătorii FCSB-ului după meciul cu Oţelul

”La începutul primei reprize ne-am creat câteva ocazii de a înscrie, dar în repriza a doua nu am mai reușit acest lucru. Trebuie să înțelegem că fără atitudine, fără pasiune, nu putem face nimic. Vom schimba această situație, trebuie să facem totul pentru a reuși acest lucru. Dacă vom trebuie să jucăm cu aceeași jucători din 3 în 3 zile o vom face. 

Spiritul și atitudinea pe care jucătorii au arătat-o în repriza a doua nu a fost pe placul nostru. Nu putem continua așa. este o problemă. Nu e vorba doar de erorile comise de Vlad Chiricheș, mai mulți jucători au făcut greșeli personale.

Vreau să găsesc motivul pentru acest lucru. Dacă ne gândim doar la meciul viitor din Europa (n.r. cu Maccabi Tel Aviv în Champions League) este o problemă. Mereu am spus că cel mai important meci este cel din prezent. 

Trebuie să ne recuperăm pentru meciul viitor. și să ne schimbăm atitudinea, pentru că altfel nu vom putea face nimic. Am primit goluri foarte ușor, iar asta ne îngrijorează. E normal ca fanii să fie nemulțumiți, ei vor să câștigăm”, a spus Charalambous, la flash-interviu. 

Gigi Becali a atacat dur doi jucători 

”Am dat-o în bară și cu Antwi. Păi, îmi vine să râd de mine. Când îl văd pe Kiki, îmi vine să râd de mine, doarme pe teren. Bă, la fotbal trebuie să alergi, bă, nu să dormi. Stai tu liniștit că o repar eu, până în septembrie mai fac transferuri”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Becali l-a criticat şi pe Andrei Vlad după prestaţia cu Oţelul. 

”Altă chestiune, pe care n-am făcut-o eu. Târnovanu să fie liber două zile. Păi, ce facem, mă, portarul trebuie să se odihnească? Ce face de e obosit? `Păi, uite, că ar fi bine`. `Bine, mă, dacă voi vreți așa...`.

Are dreptate Duckadam. La mingea aia (n.r.- la primul gol al Oțelului), ce cauți tu în 6 metri? Te dai șmecher? Putea să se retragă, dar făcea pe interesantul că e foarte atent”, a spus Gigi Becali.

Alex Băluţă îi dă dreptate patronului 

”E normal ca dânsul să se supere. A investit foarte mulţi bani aici, a investit sentimente şi e normal.

Noi suntem cei care suferim mai mult, succesul ţine foarte puţin, suferinţa mai mult. E bine că e bine că e presiune, pentru că mereu asta te motivează.

Trebuie să conştientizeze fiecare că nu e uşor aici şi tricoul e greu atunci când eşti în teren”, a spus Alexandru Băluţă, potrivit as.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel