Superliga Romaniei Mihai Stoica, mesaj clar despre transferuri la FCSB. "Invenţie..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a venit cu clarificări după ce în presă au apărut zvonuri despre transferul lui Adrian Şut la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, dar şi după ce s-a spus că Nana Antwi nu mai e de găsit. 



"Se scriu multe prostii în presă. Să demontăm, zic:

1. Adrian Șut la Gaziantep. Invenție. Gaziantep (ca majoritatea cluburilor din Turcia) nu cumpără jucători. Preferă liberi. Documentați-vă.

2. Se scrie că aș avea ceva cu Neubert. Fals. Eu i l-am am propus lui Gigi când am auzit că ar fi disponibil. N-am cum să am ceva cu cineva din staff din moment ce eu îi aleg pe cei care-l compun. Interesați-vă.

3. FCSB a făcut al treilea transfer al iernii. Deocamdată, nu. A fost avansată o sumă de transfer. N-a fost acceptată. Dacă se va ajunge la o înțelegere, Nana Antwi va veni în interiorul acestei ferestre de transfer. Dacă nu, va veni din iunie. Verificați.

Dacă se vor mai scrie prostii, vom reveni. Avem la cantonament sală ultraperformantă, terenuri bune, ayran și timp. Mult timp", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Şi Marius Şumudică a confirmat că nu există interes pentru Adrian Şut 

"Am mai spus și când a apărut informația cu Djokovic că nu am nevoie de un jucător în acea poziție (n.r.- de mijlocaș la închidere).

Am nevoie de fotbaliști, dar nu acolo unde joacă Djokovic și unde ar juca Șut! Repet, de data asta nu iau jucători din Liga 1. Nu iau nici român, nici străin. Informația a fost preluată de majoritatea site-urilor de sport din România, numai că nu este reală.

Șut nu face obiectul niciunui transfer la Gaziantep! E un jucător bun, îl respect și atât. Suntem în discuții cu trei jucători, sper să rezolvăm curând. Dar nu sunt români și nu sunt din România”, a transmis Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel